WhatsApp benden sildikten sonra geri alma herkesten silme özelliğini devreye aldı!

Herkesten sil yerine benden sil yaptım diyenlere WhatsApp müjdeyi verdi. WhatsApp benden sildikten sonra geri alma özelliği devreye girdi.
WhatsApp benden sildikten sonra geri alma herkesten silme özelliğini devreye aldı!

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni bir güncelleme daha duyurdu. Hemen hemen herkesin cep telefonunda yüklü olan uygulama da yapılan bir önceki güncelleme ile gönderilen mesajları silme özelliği getirilmişti.

İsteyen kişiler göndermiş oldukları mesajı iki şekilde silebiliyordu. Birinci seçenekte gönderilen mesajı sadece kendi telefonunuzdan silerken ikinci seçenekte ise herkesten silebiliyordunuz. Ancak bazen hatalı gönderilen mesajı hızla silmeye çalışan kişiler hatalı olarak herkesten sil yerine benden sil yazısını tıklayarak mağdur olabiliyordu. WhatsApp yaşanan bu sorunu çözdü!

WHATSAPP BENDEN SİL DEDİKTEN SONRA GERİ ALMA! YANLIŞLIKLA BENDEN SİL DEDİM DİYENLER HERKESTEN SİL İŞLEMİ NASIL YAPACAK?

WhatsApp tarafından milyonlarca kullanıcısına gönderilen kısa mesaj ile "Bir mesajı herkesten silmek istediğiniz ancak yanlışlıkla sadece kendinizden sildiğiniz oldu mu? Bundan böyle bu işlemi geri alabilirsiniz. Silmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı" denilerek işlemin geri alınabileceği ifade edildi.

geri-al.jpg

Yapılan açıklamada gönderilen mesajı yanlışlıkla benden sil diyen kişiler için mesaj silindi bildiriminin hemen yanına geri al butonu konulduğu belirtildi. Geri al diyen kişiler ardından bir kere daha mesajı sil diyecek ve bu sefer ekrana çıkan herkesten sil butonunu tıklayacak. Böylelikle hatalı olarak silinen mesaj düzeltilecek. Söz konusu düzenleme kullanıcılar için hayat kurtarıcı oldu. Çünkü herkesten sil yerine benden sil butonuna basan kişiler bu işlemi geri alamadıkları için görülmesini istemedikleri mesaj sadece kendileri tarafından görüntülenemiyordu.