Uygun fiyatlı cep telefonu arayanlara müjde! Redmi 12 5G Türkiye'de satışa çıkacak

Uygun fiyatlı cep telefonu arayanlara güzel haber geldi. Redmi 12 5G Türkiye'de kısa süre sonra satışa sunulacak.
Uygun fiyatlı cep telefonu arayanlara müjde! Redmi 12 5G Türkiye'de satışa çıkacak

Uygun fiyatlı cep telefonu arayanlara güzel haber geldi. Çinli teknoloji devi Redmi yeni geliştirmiş olduğu Redmi 12 5G modeli yakın zamanda Türkiye'ye de geliyor. Xiaomi Redmi 12 serisi telefonlarını Hindistan kullanıcılarına sundu. 5G modelini Hindistan'a duyurdu. Bu model Çin'de Redmi Note 12R adı altında geçtiğimiz haftalarda satışa sunulmuştu.

REDMİ 12 5 G UYGUN FİYATI İLE DİKKAT ÇEKTİ

Sudan ucuz diye tabir edilen bu telefonun fiyatı oldukça uygun. Uygun fiyatlı telefon almak isteyenlere güzel haber geldi. 5G modelinde Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 yonga seti ve UFS 2.2 depolama kullanılmıştır. Bu iki modelde de ayrıca LPDDR4x RAM bulunmaktadır.

Söz konusu bu iki cihaz 50 MP ana kameraya sahip olmakla birlikte 2 MP makro lens ve 8 MP sel fie kamerasına sahiptir. 4 G modeli bu özelliklere ek olarak bir de 8 MP ultra geniş açılı lensi de kullanıcılarına sunmaktadır.

Bununla birlikte bu telefonlar çift bant WiFi, Bluetooth 5.3, GNSS, MicroSD kart yuvası bulunmaktadır. 3.5mm kulaklık girişi, yan tarafta konumlandırılan bir parmak izi sensörünün yanında IR blaster özellikleri de bulunmaktadır.

Ayrıca söz konusu telefonlar Android 13 tabanlı MIUI 14 işletim sistemi ile kutudan çıkmaktadır. Bununla birlkite 5,000mAp kapasiteli bir batarya ile donatılmıştır. Bu batarya 18W hızlı şarj desteği sunmaktadır.

Bu telefonların ne zaman Türkiye'ye geleceği henüz bilinmemekle birlikte en kısa sürede Türkiye'de satışa sunulması bekleniyor.