Uşaklı OEDAŞ TEDAŞ'la eğitim sözleşmesi imzaladı

TEDAŞ ile sözleşme imzalayan Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, çalışanlarının dijital atölyelerde eğitim almasını sağladı.
Uşaklı OEDAŞ TEDAŞ'la eğitim sözleşmesi imzaladı

Aralarında Uşak'ın da yer aldığı çok sayıda ilde elektrik dağıtım hizmeti sağlayan OEDAŞ teknolojiyle entegre bir şekilde hizmet sunmaya devam ederken bu kapsamda yeni bir programa daha imza atıldı. Türkiye'nin dev gücü TEDAŞ ile eğitim anlaşması imzalayan OEDAŞ bu kapsamda Dijital Atölye Sistemi ile birlikte saha çalışanlarının çok daha kolay bir şekilde eğitim almalarını sağladı.

Sunulan hizmet kapsamında artık OEDAŞ personeli beş yılda bir zorunlu olarak İstanbul’da aldığı hatırlatma eğitimlerini artık zamandan ve mekandan bağımsız olarak dijital ortamda ve ODEAŞ bünyesinde alabilecek. Teknolojinin hayatımıza sağladığı kolaylıklardan yararlanan OEDAŞ bu kapsamda yine büyük bir yeniliğe imza atmış olacak.

ODEAŞ'TAN YENİ EĞİTİM SEFERBERLİĞİ!

OEDAŞ Genel Müdürü Fuat Celepci, “Çalışanlarımızın mesleki bilgi ve becerilerini artırmaya yönelik eğitimleri, en kıymetli yatırımlarımızdan biri olarak görüyoruz. 3 milyon kişinin hayatına dokunan bir şirket olarak, bu eğitimlerle hem iş sağlığını ve güvenliğini en üst seviyede gözetiyor hem de kaliteli hizmet noktasında çıtayı her geçen gün daha yukarı taşıyoruz.

sozlesme-2.jpg

TEDAŞ Genel Müdürlüğü tarafından kurulan TEDAŞ Dijital Atölye Sistemi ile birlikte saha çalışanlarımızın beş yılda bir zorunlu olarak İstanbul’da aldığı hatırlatma eğitimlerini artık zamandan ve mekandan bağımsız olarak dijital ortamda ve kendi bünyemizde yapacağız. Dijitalleşmenin sektörümüzü dönüştürdüğü ve geleceğini şekillendirdiği bir dönemde, TEDAŞ Genel Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği bu kıymetli proje için başta Sayın Genel Müdürümüz Ömer Sami Yapıcı olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyor, OEDAŞ adına teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

sozlesme-1.jpg

Proje kapsamında sektör çalışanlarına kendi bünyesinde verdiği eğitimleri dijital ortama taşıyan TEDAŞ; sanal gerçeklik, artırılmış gerçeklik, problem simülasyon sistemi, dijital deney sistemi ve etkileşimli bilgi sistemi teknolojileri kullanarak bu eğitimleri güçlendirdi.

ODEAŞ tarafından atılan imza sonrasında eğitim modülü artık kendi bünyesinde kurulabilecek ve hizmet verecek. Dileyen elektrik dağıtım şirketleri bu modülü alarak kullanabiliyordu. OEDAŞ'ta atılan imzalar sonrasında bu şirketlerin arasına katılmış oldu.