Uşak Tekstil OSB’den ‘Dijital Sanal Fuarı’na katılım çağrısı

Uşak Tekstil Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanlığı, TOOB tarafından düzenlenecek “Dijitalleşme Sanal Fuarı”na Uşaklı sanayici ve girişimcileri katılmaya davet etti.
Uşak Tekstil OSB’den ‘Dijital Sanal Fuarı’na katılım çağrısı

TOBB, pandemi süreci ile birlikte daha da önem kazanan dijitalleşmeyi ve bu alandaki gelişmeleri KOBİ’lere aktarabilmek için 26-27 Ocak 2021 tarihlerinde Dijitalleşme Sanal Fuarı düzenliyor.

 TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu girişimcilerin dijitalleşen yeni dünyaya uyum sağlamalarını kolaylaştırmak istediklerini söyledi. Katılımın ücretsiz olacağı sanal fuarda, stant sahipleri ile yazılı, sesli ve görüntülü olarak iletişime geçilebilecek.​

FUAR TÜM ZİYARETÇİLERE ÜCRETSİZ

Ziyaretçiler sanal fuarda tüm stantları gezebilecek, firma yetkilileri ile yazılı, sesli ve görüntülü olarak iletişime geçebilecek. İki gün sürecek etkinlik esnasında gerçekleşecek B2B toplantıları ile KOBİ’lere dijitalleşme araçları daha yakından tanıma fırsatı sunulacak.

 Uşak Tekstil OSB web sayfasından yapılan çağrıda; “Sanal fuar etkinlikleri kapsamında ülkemizin yazılım, telekomünikasyon ve e-ticaret sektöründe önde gelen firmalarımızın stant açarak KOBİ’lerimizin ihracata dayalı büyümelerinde ihtiyaç duyabilecekleri bilgiye erişmeleri için gerekli araçları tanımaları ve potansiyel işbirlikleri geliştirmeleri hedeflenmektedir.

Sanal uluslararası düzeyde olup, sektördeki dijitalleşmeye yönelik dönüşüm örnekleri katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Bu sebeple sanal fuar etkinliğine katılımın sağlanmasında fayda görüyor, Uşak’ta faaliyet gösteren KOBİ’lerimizi sanal fuara katılmaya davet ediyoruz” denildi.