Üç Kameralı iPhone Tasarımı İnternete Sızdı

Bu sene piyasaya sürülecek olan Iphone modelleri arasından en azından bir adedi üç lensli kamera özelliklerine sahip olacak. Steve Hemmerstoffer bu özelliğin nasıl olacağı üzerine çalışmış olduğu render'ı yayınladı.
Üç Kameralı iPhone Tasarımı İnternete Sızdı

Ocak ayı başlarında Hemmerstoffer kare görünümlü bir kamera sistemine sahip olan tasarımı paylaştı. Şimdi ise Apple tarafından üzerinde yoğunlaşılmış olan bir başka tasarımı gözler önüne sermek üzere Hint sitesi olan CompareRaja ile beraber çalıştı.

Yeni tasarımda ön kamera ve TrueDepth sistemi için güçsüzletilmiş çentik ile cihazın ortasında dizayn edilmiş üç mercekli arka kamera dikkat çekici bir durumdadır.

Fotoğraf cihazında üç lensin ortasına konulmuş olan flaş ile yatay alanda üç lens var. Ses düğmesi cihazın sol bölümünde, güç düğmesi ise sağdaki cihazlarla aynı sırada mikrofon ise altta bulunuyor.

Hemmerstoffer ve CompareRaja göre görüntü daha net ve % 100 okunaklıdır.

2019 da piyasaya sürülmesi planlanan bu cihazlar halen test aşamasında. Apple tasarım konusunda kararı olmadığını beyan ediyor. Site ise tam tersine her iki modelin ya da en azından birinin pazarlanacağını dile getiriyor.

The Wall Street Journal'dan gelen bilgilere göre,sadece bir adet İphone'un üç mercekli kamera tasarımına sahip olacağı düşünülüyor. Yeni nesil İphone XS Max, İphone XS ve İphone XR çift lensli kamera kullanımına devam ederken, Apple yeni teknoloji bu cihaz için üçlü lens tasarımını kullanacak.

Bu bilgilerin 2019 yılında Apple tarafından kullanılacak İphone tasarımı olup olmadığı yönünde kesin bir bilgi de yok. Apple bu konuda hangi kararı verecek bilinmiyor. Fakat Hemmerstoffer bu yönde doğru bilgileri edinecek köklü bir geçmişe sahip.

Bu hususta Apple tarafından kullanılacak olan üç mercekli cihaz ile ilgili başka bir kaynaktan yorum alınmadı. Bu sebeple Apple tarafından uygulanacak üç mercekli cihazın nasıl bir görünüme sahip olacağı hususunda ortaya çıkacak olan sızıntı haberlerini beklemek doğru olacaktır.

Yeni bilgilere ulaşır ulaşmaz bu hususta sizleri de en kısa süre içerisinde bilgilendirmiş olacağız. Tabiki bu yeni bilginin ne zaman ulaşacağı ile ilgili kesin bir kaynak da bulunmamaktadır.