Twitter X çöktü mü bugün neden girilmiyor akışı yenilenmiyor

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu Twitter yeni ismi ile X'e 21 Aralık 2023 Perşembe günü erişim sorunu yaşanıyor.
Twitter X çöktü mü bugün neden girilmiyor akışı yenilenmiyor

Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra adı değiştirilen dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan X'e erişim sorunu yaşandığı açıklandı. 21 Aralık 2023 Perşembe günü itibari ile pek çok kişi sosyal medyada paylaşımda bulunarak hesaplarına erişemediklerini söyledi.

Cep telefonlarında ise uygulama açılmazken arama motoru üzerinden hesaplarına giren kişiler ise akışı yenileme de sorunlar yaşadı. Bazı kişiler hesaplarında yayımladıkları geçmiş tarihli gönderileri göremezken yaşanan sorunun küresel bir sorun mu olduğu yoksa sadece Türkiye genelinde mi yaşandığı konusunda ise resmi bir açıklama yapılmadı.

TWİTTER X ERİŞİM SORUNU, ÇÖKTÜ MÜ NEDEN AKIŞ YENİLEME YOK?

Twitter'da yaşanan erişim sorunu hakkında çok sayıda kişi bildirimde bulunurken genel sorun bilgisayardan giren kişilerde akış yenileme, hesapta paylaşılan içeriklerin görüntülenememesi olarak öne çıkarken mobil uygulama konusunda ise hesaplara giriş yapılamaması olarak gösterildi.

Twitter cephesinden ise konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken yaşanan sorunun daha ağırlıklı olarak mobil cihazlarda giriş konusunda yaşandığı belirtiliyor. Bilgisayar ve tabletten giren kişiler ise hesaplarındaki geçmişi görüntülemede sorunlar yaşadıklarını ifade ediyorlar.