Türk Telekom hat sahipleri dikkat! Bu hizmetler 3 ay boyunca ücretsiz verilecek

Türkiye'de milyonlarca hat sahibini yakından ilgilendiren gelişmeler duyuruluyor. Son duyuru Türk Telekom tarafından duyuruldu.
Türk Telekom hat sahipleri dikkat! Bu hizmetler 3 ay boyunca ücretsiz verilecek

Türk Telekom hat sahipleri dikkat! Bu hizmetler 3 ay boyunca ücretsiz verilecek - Türkiye'de milyonlarca hat sahibini yakından ilgilendiren gelişmeler duyuruluyor. Son duyuru Türk Telekom tarafından duyuruldu. Şirket tarafından gelen açıklamalara göre; Türk Telekom müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sunan markaları arasında yer alan Türk Telekom Prime, avantajlı kampanyaları açıklıyor.

Duyurulan kampanya da Prime tarifelerini tercih edecek olan Türk Telekom müşterileri ve tarife değişiklikleri ile geçiş yapacak olan Türk Telekom mevcut müşterileri faydalanabilecek. Türk Telekom tarafından yapılan açıklamalar da,  “Müşterilerimizin hayatına zenginlik katacak ayrıcalıklar sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Konu ile ilgili Türk Telekom Mobil Hizmetler Pazarlama Direktörü Ahmet Gizlice, “Teknolojiye yön veren ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimizin hayatlarına zenginlik katacak yeni iş ortaklıkları geliştiriyoruz. YouTube ile yaptığımız iş birliğiyle, çevrim içi video içeriği tüketen Türk Telekom Prime müşterilerine, sevdikleri içerikleri kesintisiz izleme keyfini sunmaktan mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

YouTube Premium iş birliklerinden sorumlu olan EMEA Bölge Müdürü Vincent de Lorca'da kampanyaya dair açıklamalarda bulundu: 

"Türkiye'deki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederken sunduğumuz hizmetleri güçlü ortaklıklarla birlikte geniş kitlelere ulaştırmak bizim için büyük önem taşıyor. Türk Telekom Prime ile yaptığımız iş birliğimiz sayesinde, çok daha fazla YouTube kullanıcısının, YouTube Premium üyeliği ile yayınlanan içeriklere kesintisiz ulaşacak olmasından mutluyuz.” dedi.

PRİME TARİFE DETAYLARI

Türk Telekom tarafından yayınlanan prime tarifelerin detayları netleşti. İşte tarife detayları:

Türk Telekom Prime’a geçiş yapanlara özel sunulan Enfes Prime 30 tarifesiyle müşteriler; 1.500 dakika, 250 SMS, 25 GB internet ve 5 GB sosyal medya interneti fırsatlarından 12 ay sözlerine ayda 160 TL’ye faydalanabiliyor.

Enfes Prime 40 tarifesini tercih eden müşteriler 12 ay sözlerine ayda 180 TL’ye, 2 bin dakika, 250 SMS, 30 GB internet ve 10 GB sosyal medya interneti satın alabiliyor.

Enfes Prime Limitsiz Sosyal Medya tarifesinde ise 2 bin dakika, 250 SMS, 40 GB internet ve sınırsız sosyal medya internete 12 ay taahhüt ile ayda 230 TL’ye sahip olunabiliyor. Ayrıca tarifelere geçiş yapan müşterilere ilk ay 20 GB hediye internet veriliyor.

Usakgundem.com