TOGG'un ön sipariş hakkı NFT ile gelecek

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un piyasaya sürülmesi için geri sayım başlarken ön siparişler yeniden gündeme gelirken konuyla ilgili açıklama yapıldı.
TOGG'un ön sipariş hakkı NFT ile gelecek

Türkiye'nin yerli otomobil markası TOGG, yollara çıkmak için gün sayıyor. Son olarak 30 bin alım garantisi gverilen otomobil öncelikli olarak devlet kurumları için satılacak. TOGG'un ilk olarak ön siparişle satışa çıkacağının da açıklanmasıyla sıraya giren vatandaşlar için yeni bir duyuru yayımlandı. 

TOGG NFT İLE ÖN SATIŞA ÇIKACAK

TOGG'un Trumore uygulamasını yayına aldıktan sonra ön sipariş süreci beklenen markadan bu kez NFT (Nitelikli Fikri Tapu) açıklaması geldi. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel olarak hazırlanan 2023 adet NFT satışa sunuyor. Yapılan açıklamanın ne anlama geldiğini merak eden vatandaşlar araştırmsalarına başlarken Togg’un Trumore uygulaması Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak üretilecek ve açık artırma ile satışa sunulacak NFT koleksiyonu ile 2023 adet koleksiyon değeri olan akıllı cihazın ön siparişine katılma ve sıralamasını belirleme hakkı sunacak. 

NFT'DE 4 FARKLI SEÇENEK SUNULACAK

Dünyaca ünlü Siber-Fiziksel Mimar ve Yeni Medya Sanatçısı Güvenç Özel ile Yeni Medya Sanatçısı Mehmet Ünal tarafından tasarlanan sanat eserlerinden oluşacak ve nadirlik türlerine göre normal, nadir, çok nadir ve en nadir olarak belirlenmiş olan NFT’ler, 2023 adet akıllı cihazın ekranlarına entegre edilmiş olarak satılacak. 100. Yıl Özel Seri NFT’lere sahip olanlar, satın aldıkları NFT’yle aynı sıra numarasını taşıyan 2023 adet TOGG akıllı cihazından da sipariş edebilme hakkına sahip olurken NFT sahipleri,söz konusu haklarıyla ön sipariş tarihi geldiğinde TOGG akıllı cihazını sipariş edebilecek ve koleksiyon değeri olan 2023 adet TOGG akıllı cihazdan birine sahip olabilecek. 

2023 ADET SATIŞ İLE SINIRLI OLACAK

Trumore uygulamasını edinip Tru.ID oluşturan kullanıcılar, dijital varlık cüzdanlarına aktardıkları AVAX dijital varlıklar ile yine aynı alanda yer alacak olan 'NFT Alım Platformu' üzerinden sadece bir NFT için teklif verebilecek ve 1’den 2023’e kadarki numaraları temsil eden NFT’ye açık artırmayı kazanma yoluyla sahip olanlar bu numaranın işlendiği akıllı cihaz için de ön sipariş verme hakkını satın almış olacaklar. Söz konusu akıllı cihazların koltukları da seri üretimden farklı olarak '100. Yıl Özel Seri Amblemi' işlenmiş şekilde üretilecek. '100. Yıl Özel Seri' TOGG akıllı cihazlar sadece Anadolu ve Gemlik renk seçenekleri ile NFT sahiplerine sunulacak.