Telefonunda WhatsApp olanlar dikkat! Resmen açıklandı ÜCRETLİ oldu bunu isteyen aylık 279.99 ödeyecek

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özelliğini ve ücretini duyurdu. WhatsApp mavi tık fiyatı ne kadar, kaç TL olacak?
Telefonunda WhatsApp olanlar dikkat! Resmen açıklandı ÜCRETLİ oldu bunu isteyen aylık 279.99 ödeyecek

Telefonunda WhatsApp olanlar dikkat! Resmen açıklandı ÜCRETLİ oldu bunu isteyen aylık 279.99 ödeyecek - Bir dönem yine ücretli olacağı iddiaları ile gündeme gelen WhatsApp bu sefer resmi açıklama yaptı ve ücretli olacak yeni hizmetini duyurdu.

Daha önce Twitter ve İnstagram kullanıcılarına sunulan mavi tık özelliği bu sefer WhatsApp kullanıcılarına sunuluyor. Ancak diğer platformlarda olduğu gibi WhatsApp üzerinden de mavi tıklı hesap sahibi olmak isteyenler bunun için belirli bir ücret ödeyecekler.

WHATSAPP MAVİ TIK FİYATI NE KADAR, AYLIK ÜCRETİ KAÇ TL OLACAK?

Mavi tık uygulamasını yaygınlaştırmaya devam eden Meta platformda yer alan bir başka uygulama olan WhatsApp için de düğmeye bastı. 'Meta Verified' adı verilen özellik için yapılan açıklamada bu hizmeti satın alan kişilere hem mavi tık verileceği hem de, müşteri desteği ve sahte hesaplara karşı koruma hizmeti verilecek.

mavi-tik.jpg

Meta Verified aboneliğinin aylık fiyatı ise Türkiye'de 279,99 TL ve iyi yanı şu ki, Facebook ve Instagram hesapları için ayrı ayrı abonelik ve ödeme zorunluluğu bulunmuyor. Facebook ve İnstagram için bu hizmeti almak isteyen kişiler aylık 22 dolar ödeme yaparken her iki platform için bu hizmeti almak isteyen kişiler 35 dolar ödeme yapıyorlar.

Meta'nın ilk olarak Facebook ve İnstagram için bu hizmeti sunacağı sonrasında ise WhatsApp için satışları açağı ifade edildi. Doğrulanmış hesap rozeti almak isteyen kişiler hem mavi tık hem de hesap güvenliği ve sorun giderme desteği gibi artı özelliklerden de yararlanabilecekler.