Telefon piyasasında Xiaomi fırtınası esecek! Xiaomi 13T'nin tüm özellikleri belli oldu

Xiaomi, Redmi K60 Ultra şimdiden yoğun ilgi görüyor. Telefonun özelliklerine dair detaylarda belli oldu.
Telefon piyasasında Xiaomi fırtınası esecek! Xiaomi 13T'nin tüm özellikleri belli oldu

Geçen hafta, Xiaomi, Redmi K60 Ultra'nın yanı sıra yeni nesil cihazlarını duyurarak ürün yelpazesini genişletti.

Şimdi de Çinli şirket, yakında Xiaomi 13T ve 13T Pro modellerini piyasaya sürecek. Lansmana sadece birkaç gün kala, Xiaomi 13T'nin kutu açılış videosu sızdırıldı. Yeni model,Redmi K60 Ultra ile benzer bir tasarıma sahip olacak gibi görünüyor. Fakatt aralarında belirgin farklılıklar bulunuyor.

XİAOMİ 13T LANSMAN ÖNCESİ GÖRÜNTÜLENDİ!

Xiaomi 13T, 6,67 inç boyutunda ve 2712 x 1220 piksel (1,5K) çözünürlüğe sahip AMOLED bir ekrana ev sahipliği yapacak. Ekran aynı zamanda 144Hz yenileme hızı sunacak ve 2600 nit'e kadar parlaklık seviyesini destekleyecek.

Xiaomi 13T Pro'nun özellikleri ve fiyatı sızdırıldı | DonanımHaber

Cihazın performansı en fazla 12GB RAM ve 256GB depolama kapasitesi ile desteklenecek. Gücünü MediaTek Dimensity 8200 platformundan alan Xiaomi 13T, hızlı ve etkileyici bir performans sunmayı hedefliyor.

cİihaz, MIUI 14 tabanlı Android 13 işletim sistemi ile gelecek ve ekran altı parmak izi tarayıcısını barındıracak. Siyah ve yeşil olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile kullanıcılar ile buluşması bekleniyor.

KAMERA ÖZELLİKLER GÖZ KAMAŞTIRICI!

Kamera konusunda Xiaomi 13T, 20MP ön kamera, 50MP ana kamera ve 120W hızlı şarj destekli 5.000mAh pil ile donatılmış durumda.

NE ZAMAN SATIŞA SUNULACAK?

Xiaomi 13T'nin büyük olasılıkla Redmi K60E modelinin küresel versiyonu olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. lansman tarihi kesin olacark açıklanmadı.

Geçmişte konuyla ilgili sunulan raporllar Xiaomi 13T serisinin Eylül ayının ilk haftasında tanıtılacağını gösteriyor. Kullanıcılar ise firmanın yeni model telefonunu görmek için oldukça sabırsız.