Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

Günümüzde internetin yaygınlaşması ile birlikte sosyal medya hesaplarında da artış görülmektedir. Swarm da sosyal medya hesaplarından biridir ve Swarm hesabını silmek mümkündür.

Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

Swarm pek çok kişinin online yer bildirimi yapmak için tercih ettiği bir hesaptır. Artık bu hesabı kullanmak istemediğiniz zaman hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz. Swarm hesabını telefondan silemezsiniz, bunun için bilgisayarınızı kullanmanız çok daha iyi olacaktır.

Swarm Hesap Silme İşlemi

Swarm hesabını silmek istiyorsanız öncelikle Foursquare adresine giriş yapmalısınız. Swarm bilgilerinize giriş yaptıktan sonra hesap silme bağlantısına gidin. Bu bağlantıya gittiğiniz zaman karşınıza ‘’Swarm hesabını neden siliyorsunuz'' gibi bir seçenek çıkacaktır. Size en uygun şıkkı işaretleyerek hesap silme işlemine devam ediniz.

Karşınıza çıkan sayfada ‘’delete account'' diye bir seçenek çıkacaktır. Bu butona tıklayarak Swarm hesabınızı silebilirsiniz. Böylece hesabınız kalıcı olarak silinecek ve bir daha asla hesabınıza giriş yapamayacaksınız.

Swarm Hesabını Dondurmak Mümkün Mü?

Swarm hesabını dondurmak gibi bir ihtimaliniz yoktur.. Facebook, İnstagram gibi sosyal medya hesaplarınızı dondurma bilirsiniz fakat Swarm hesaplarını donduramazsınız. Swarm hesabını kullanmak istemiyorsanız hesabınızı silmekten başka çareniz yoktur. Eğer geçici olarak Swarm hesabını kullanmak istemiyorsanız telefon ya da tabletinizden Swarm uygulamasını kaldırabilirsiniz. Bilgisayarınızdan da hesaba giriş yapmadığınız takdirde hesabınızı kullanmamış olursunuz.

Swarm hesabınızı silmek için çok iyi karar vermeniz gerekir. Swarm silme işleminin diğer sosyal medyalarda olduğu gibi geri dönüşü yoktur. Bir kere hesabı sildikten sonra bir daha hesaba giriş yapamazsınız. Bu nedenle hesabınızı silmeden önce geçici olarak Swarm hesabını kullanmayarak kendinizi deneyebilirsiniz.

Bilgileriniz de Beraberinde Silinir

Swarm hesabınızı sildikten sonra hesabınızda kayıtlı bilgilere ulaşmak gibi bir şansınız yoktur. Sizin ulaşamadığınız gibi bir başkası da sizin silinmiş Swarm hesabınıza ulaşamaz. Hesabınızı sildikten sonra Swarm dünyasından sonsuza dek silinmiş olursunuz. Swarm hesabını kullanmanın size hiçbir zararı yoktur fakat bazı kullanıcılar Swarm kullanmaktan sıkılabilir ya da çok fazla vakit harcadığını fark edebilir. Bu durumlarda Swarm hesabını tamamen silmek sizin için daha iyi sonuç verebilir.

YORUM EKLE