Snapchat hesabı kalıcı silme işlemi nasıl yapılır?

Günümüzde hepimizin elinde bulunan akıllı telefonlar ile hepimiz neredeyse profesyonel fotoğrafçılar kadar güzel fotoğraflar yakalayabiliyor hatta neredeyse kısa film tadında videolar çekebiliyoruz.
Snapchat hesabı kalıcı silme işlemi nasıl yapılır?

Kullandığımız sosyal medya uygulamalarının bizlere sunduğu filtre özellikleri sayesinde de fotoğraflarımıza kimi zaman hüzün katıyor kimi zaman da eğlenceye dönüştürebiliyoruz. Özellikle arkadaşlarımızla bir arada olduğumuz zamanlarda çılgın fikirler üreterek bunları uygulamaların bizlere sunduğu filtre özellikleriyle süsleyerek daha da eğlenceli hale getirebiliyoruz. Hatta Türkiye’de de Dünya’da da bu özellikleri kullanarak çektikleri videolarla fenomen haline gelmiş birçok kişi var.

İnstagram ve benzeri uygulamalardan önce hepimizin sıkça kullandığı gün içinde girip yeni filtreler gelmiş mi diye kontrol ettiği snapchat uygulaması instagram uygulamasının da benzer efektleri kullanmaya başlaması ile biraz arka planda kaldı. Hatta artık çoğu kişinin telefonunda bu uygulamaya girilmediği için akıllı telefonlar uyarı bile vermekteler. Çoğu kişi ise artık bu uygulamayı tamamen telefonlarından kaldırmak istiyorlar.

Bu yazımızda snapchat hesabını kaldırmak isteyenler için detaylı açıklamalar vereceğiz. Ancak, bütün uygulamalarda olduğunu gibi snapchat hesap kapatma işlemi de kolay görünse de öncesinde konu ile ilgili detaylı bilgiye sahip olmanız da fayda var. Örneğin Snapchat hesabınızı kapatma işlemini kalıcı olarak yapacağınız için uygulama, talebinizi bildirdikten sonraki 30 gün içinde hesabınızı tamamen kapatacaktır. Eğer bu 30 gün içinde hesabınızı kapatmaktan vazgeçerseniz hesabınıza giriş yapmanız halinde bu talebinizden otomatik olarak vazgeçmiş olacaksınız. Tekrar giriş yapmamanız halinde hesabınız kalıcı olarak silineceğinden önceki verilerinize artık ulaşamayacağınızı hatırlatmak isteriz. Bu yüzden kaybolmasını ya da silinmesini istemediğiniz arşivlemek istediğiniz fotoğraf ya da videolarınızı cihazınıza aktarabilirsiniz.

Snapchat kalıcı hesap silme işlemi adımları

Gelelim snapchat hesabınızı kalıcı olarak nasıl kapatacağınıza dair izlenmesi gereken adımlara. Snapchat hesap silme işlemini telefon ve bilgisayarınızdan yapabilirsiniz. Snapchat hesap silme linkini kullanarak hesap silme sayfasına giriş yapabilirsiniz. Aşağıdaki linke tıklayarak kullanıcı adı ve şifrenizi girerek hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.

https://accounts.snapchat.com/accounts/delete_acoount