Şimdiye Kadarki En Büyük iPhone Yakında Tanıtılacak

Son olarak iPhone X’in piyasa sürülmesinden sonra gözler yine Apple’ın yeni telefon modeline çevrildi. Eski modele benzer ancak çok daha gelişmiş bir model üzerinde çalışmalara devam ederken, duyumlar da gelmeye başlıyor.
Şimdiye Kadarki En Büyük iPhone Yakında Tanıtılacak

Yeni modelin şimdiye kadarki en büyük iPhone olması bekleniyor. 6.5 inç. boyutunda OLED ekranlı iPhone’un tanıtımı ise sonbahar aylarında yapılacak.

LCD Ekranlı iPhone

Yeni tanıtılması beklenen cihazlardan biri de LCD ekrana sahip olacak. Bu cihazın ekranı 6.1 inç olurken, çözünürlüğü ise daha düşük olacak. Şimdiye kadar gelen bu sızıntılar Bloomberg tarafından da doğrulanınca güvenilirliği arttı.

iPhone X

En büyük ekranlı iPhone olması beklenen cihazın iPhone X Plus versiyonu olacağı düşünülüyor. Cihazda tasarım ve çerçeve özellikleri X modeli gibi olacak. Çözünürlüğün ise 1242 x 2688 olması bekleniyor. Bu kanıya ise son çıkan prototiplerin desteklediği çözünürlük ile ulaşılmış.

Özellikleri

Yeni tanıtılacak olan bu iki cihazda da A12 yonga seti bulunuyor. Kesin olmayan bilgilere göre ise cihazlarda çift SIM özelliği ile eSIM özelliği de bulunuyor.

Düşük fiyatlı olacak LED ekranlı modelde FaceID özelliği olması bekleniyor. Renk seçeneklerinin de arttırılması söylentiler arasında yer alıyor.

Son çıkan bu iki model ile iPhone hem lüks tüketiciye hem de sınırlı bütçeli tüketiciye hitap edecek olan iki farklı model çıkarmış olacak. LED ekranlı iPhone özellik olarak daha düşük özelliklere sahip olduğundan fiyat olarak daha makul olacak. iPhone kullanmak isteyen düşük bütçeli kişiler için iyi bir alternatif olacaktır.

İphone kısa süre önce çıkardığı X modelinde Plus olanını çıkarmamıştı. Bu beklentiye girenler için beklenen iPhone X Plus, önümüzdeki sonbahar ayında tanıtılarak piyasaya sürülecek.