Sıfır araç satın alacaklar dikkat! Renault Clio o fiyattan satışa çıktı

Renault Clio sıfır araçlarda en çok satış yapan modellerden biri olduğu için güncel fiyat listesi de yakından takip ediliyor.
Sıfır araç satın alacaklar dikkat! Renault Clio o fiyattan satışa çıktı

Sıfır araç satın alacaklar dikkat! Renault Clio güncel fiyat listesini yayınladı: Türkiye'de çok tercih edilen Renault Clio güncel fiyat listesini yayınladı. Sıfır araç satın almak isteyen vatandaşlar tarafından otomobil modellerinin güncel fiyatları yakından takip ediliyor. Renaul Clio da yayınlamış  olduğu güncel fiyatları vatandaşlara sundu. Buna göre geçen aya göre fiyatları ne kadar arttı? 

Son dönemlerde dünyada ve Türkiye'de yaşanan bazı olaylardan dolayı sıfır araçların fiyatları kötü etkilendi. Neredeyse her ay zam gelen araçlar her ay fiyat güncellemesi yapıyor. Sıfır araç satın almak isteyen vatandaşlar ise bir sonraki ayda gelecek olan zamdan haberdar oldukları için zamlı fiyatlardan etkilenmemek adına araç satın almak istiyorlar. Renault Clio yayınlamış olduğu güncel fiyatları ile satışa çıktı. Peki Renaul Clio güncel fiyatları ne kadar?

RENAULT CLİO GÜNCEL FİYAT LİSTESİ 

Renault Clio Joy 1.0 SCe 65 Bg  fiyatı 459 bin 900 TL'den satışa çıkarılmıştır. 

Joy 1.0 TCe X-Tronic  90 bg fiyatı ise 565 bin TL'den satışta. 

Touch 1.0 TCe 90 bg güncel fiyatı 525 bin TL'den satışa çıkarılmıştır. 

Touch 1.0 TCe X-Tronic  90 bg güncel fiyat listesinde yer alan fiyatı ise 620 bin TL'dir. 

Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg fiyatı ise 669 bin 900 TL'den satılacaktır. 

Sıfır araçların güncel fiyatlarını yakından takip ediyor ve sizlere en güncel bilgileri sunuyoruz. Sizde bu bilgilerden haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalabilirsiniz. 

İlgili Haberler