Sıfır araç satın alacaklar buraya! O model araç 359 bin TL'den satışa çıktı

Türkiye'nin en ucuz otomobili Hyundai i10 güncel fiyat listesini sizler için derledik.
Sıfır araç satın alacaklar buraya! O model araç 359 bin TL'den satışa çıktı

Sıfır araç satın alacaklar buraya! O model araç 359 bin TL'den satışa çıktı: Sıfır araç alacaklara güzel haber geldi. Türkiye'nin en ucuz sıfır otomobili olan Hyundai i10 fiyatını güncelledi. Versiyonlarına göre değişen fiyatlardan en uygun olanı ise 359 bin TL olarak satışa çıkarıldı.

Son dönemlerde dünyada ve Türkiye'de yaşanan bazı olaylardan birçok ürün ve hizmet etkilendi. Bu  ürün ve hizmetlere zam üstüne zam yapıldı. Otomotiv sektörüde bu zamlardan nasibini aldı. Sıfır araç satın almak isteyen vatandaşlar 400 bin TL'nin altında araç bulamaz oldu. Türkiye'nin en ucuz sıfır otomobil olan Hyundai i10 ise fiyatlarını güncelledi. Bun göre en ucuz versiyonu 359 bin TL'den satışa çıkarıldı. 

Otomobil markaları neredeyse her ay fiyatlarını güncelliyorlar. Zamlı fiyatlar her ay yenileniyor. Artık 400 bin TL'nin altında sıfır araç bulmakta zorlanan vatandaşlar bu tarz fırsatları kaçırmak istemiyor ve araştırmalara devam ediyorlar. Uşak Gündem olarak sizler için araştırmalar yapıyor ve sizlere en güncel fiyatları sunuyoruz. Peki Hyundai İ10 diğer verisiyonlarının satış fiyatı ne kadar? 

HYUNDAİ İ10 GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

1.0 MPI 67 PS Jump Benzin Manuel güncel fiyatı 359 bin TL'dir.

1.0 MPI 67 PS Jump Benzin AMT güncel fiyatı ise 381 bin TL'den satışa çıkarılmıştır.

1.2 MPI 84 PS Style Benzin AMP güncel fiyatı ise 419 bin TL'dir. 

1.2 MPI 84 PS Elite Çift Renk Benzin AMT güncel fiyatı ise 450 bin TL olarak listelenmiştir.

Sıfır araç alacaklar ve fiyatları anında takip etmek isteyenler Uşak Gündem haber sitesini takip edebilirsiniz. 

İlgili Haberler