Sıfır araç alacakların dikkatine! Makyajlı Volkswagen Touareg satışa çıkacağı tarih belli oldu

Makyajlı Volkswagen Touareg o tarihte satışa çıkarılacak. Tanıtımı yapılacağı tarih netleşti. İşte detaylar.
Sıfır araç alacakların dikkatine! Makyajlı Volkswagen Touareg satışa çıkacağı tarih belli oldu

Sıfır araç satın alacaklar bu haber sizin için. Şubat ayında makyajlı Touareg ile ilgili ilk sinyaller verilmişti. Yapılan açıklamaya göre bu kez tanıtım tarihi açıklandı. Volkswagen Touareg 24 Mayıs 2023 tarihinde tamamen satışa sunulmuş olacak. İşte detaylar. 

Touareg Alman üretimi bir araba modelidir. Makyajı kapsamlı bir teknik ve görsem güncelleme olarak yorumlanmaktadır. Yenilenen SUV model aslında ilk olarak  IQ.LIGHT HD matrix farlar özelliği ile ortaya çıkıyor. Söz konusu farklar logoya kadar uzunan ince ışık şeritleriyyle birbirine bağlanıyor. Bunun dışında yeni ön tamponu da büyük bir hava girişi sağlamaktadır. Bu gibi değişiklikleri de içeren yeni araç 24 Mayıs tarihinde tamamen piyasaya sunulmuş  olacaktır. 

Son zamanlarda dünyada  ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan ise otomobil fiyatları da etkilendi. Özellikle sıfır araçlarda her ay yüzde 5 ve üzeri zam yapılıyor. Fiyatlar her ay güncelleniyor. Otomobil markaları tarafından her ay güncellenen fiyatlardan anında haberdar olmak için bizi takipte kalın. 

VOLKWAGEN TOUAREG O TARİHTE SATIŞA SUNULACAK

Touareg Avrupa'da aydınlatılmış arka logoya sahip ilk Volkswagen modeli olarak karşımıza çıkmaktadır. Makyajlı Volkswagen Touareg'in kabininde ise pek bir değişiklik olmayacak. Kullanıcılar bu tarafta da sesli kontrol teknolojisinin yanı sıra kablosuz Android Auta ve Apple CarPlay gibi özelliklerde de çeşitli geliştirmelerle karşılacaktır. 

Tanıtımı yapılacak olan yeni makyajlı Touareg 34 Mayıs tarihinde sıfır araç satın alacak olan vatandaşlar için sunulacaktır. Fiyatı hakkında ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İlerleyen günlerde bu konuda net bir açıklama yapıldığında anında öğrenmek için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz. Bizi takipte kalın.