Sıfır araç alacaklar dikkat! Volkswagen Polo o fiyattan satışta

Sıfır otomobil almak isteyen vatandaşlar buraya. Volkswagen Polo güncel fiyatları açıklandı.
Sıfır araç alacaklar dikkat! Volkswagen Polo o fiyattan satışta

Sıfır araç alacaklar dikkat! Volkswagen Polo o fiyattan satışta: Sıfır araç satın almak isteyen  vatandaşlar otomobil markalarının fiyatlarını yakından takip ediyorlar. Uşak Gündem olarak sıfır araç modellerinin güncel fiyatları yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşıyoruz.  Volkswagen Şubat ayında güncel fiyat listesini yayınladı. Buna göre  Volkswagen Polo o fiyattan satışa çıkarıldı. Peki  Volkswagen Polo'nun Şubat ayı güncel fiyatı ne kadar?

Son dönemlerde yaşanan çip krizi gibi olaylardan dolayı sıfır araçlarda fiyatlara neredeyse her ay artmaya devam ediyor. Otomobil markaları her ay fiyatlarına gelen zamları güncel listeleri ile internet siteleri üzerinden yayınlamaya devam ediyorlar.  Volkswagen Polo'nun Şubat ayı fiyatları da güncellendi. Peki  Volkswagen Polo satış fiyatı ne kadar?

Son zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı sıfır otomobillere gelen zamlardan sonra neredeyse 400 bin TL'nin altında sıfır araç oldukça zorlaştı. Volkswagen Polo'nun ise Şubat ayı fiyatı ise dikkat çekti. İşte  Volkswagen Polo'nun tüm versiyonları ve fiyatları..

Volkswagen Polo 2023 Şubat ayı güncel fiyat listesi

Polo 1.0 80 PS Manuel Impression fiyatı 545 bin 800 TL'den satışa çıkarıldı. 

Polo 1.0 TSİ 95 PS Manuel Life 640 bin 800 TL'den satışa çıkarılmıştır.

Polo 1.0 TSİ 95 PS DSG Life fiyatı ise 691 bin 600 TL'den satışta.

Polo 1.0 TSİ 95 PS  DSG Style 798 bin 100 TL olarak satışa çıkarılmıştır.

İlgili Haberler