Samsung Galaxy S10'un Özellikleri

Samsung Galaxy Note 9 modeli bulunmuyorken Galaxy S10 hakkında birçok dedikodu dönmeye başladı. Koreli bir internet adresi tarafından Galaxy S10'un bazı detayları paylaşıldı.
Samsung Galaxy S10'un Özellikleri

Açıklanan göre Samsung, S modelinin 10. yıl dönümüne öze olarak bugüne kadar telefon pazarında yaptıklarının daha ötesine geçmeyi düşünüyor. Bazı kaynaklar ise S10 modelinin öne çıkan özelliklere sahip olacağını söylüyor. Bu nedenle bazı çevrelerin Galaxy S10 modelinden beklentisi de yüksek olarak yer alıyor. Yeni açıklanan konuların detaylarına iyice göz atıyoruz. Bu yazımızda sizlere Samsung Galaxy S10'un özelliklerinden bahsedeceğiz.

Telefon Tasarımı

Daha önceki raporlarda S10 ve S10+'ın tasarım konusunda S8 ve S9'la neredeyse aynı olacağı ileri sürülüyordu. S10'da yaklaşık olarak 5.8 inç'lik, S10+ modelinde ise ise 6.3 inç'lik Sonsuz ekran bulunuyor. Bununla beraber parmak izinin de ekrana entegre edileceği söyleniyor.

Yeni raporlara göre Samsung, Galaxy S10'daki ekran üzerinde gömülü parmak izi tarayıcı konusunda birden fazla şirketle ortaklaşa çalışmaya başladı. Bu şirketler içerisinde Qualcomm ve Ezestek yer alıyor. Bununla beraber sensörlerin son tedarikçisi bilinmiyor. Samsung, tedarik konularından etkilenmemek için birden fazla ismi tercih ediyor. Ekrana entegre parmak izi tarama sisteminin ilk kez Note 9'da kullanılabileceği kulislerde dolaşıyor.

Kamera Seçimi

Bununla beraber Samsung'un Galaxy S10'da üç boyutlu kamera kullanılacağı düşünülüyor. Bu kamera modellerinde gelişmiş yüz tanıma ve emoji sunulabilir. Samsung'un üç boyutlu kamera konusunda kararsız kaldığı, bu bileşeni telefona eklemekten emin olmadığı da söylentiler arasında bulunuyor.

Daha öce yayınlanan bazı raporlar doğru çıkmıştı. Sonuç olarak internet üzerinden paylaşılan bu bilgilerin birer iddia olduğunu unutmamamız gerekir. Samsung markası iddiaların aksine başka bir şeyler de ortaya çıkarabilir. Yeni gelişmeler, sızıntılar ve dedikodular burada sizlerle buluşmaya devam ediyor.