Samsung Galaxy A6 ve Galaxy A6+ Ürün İncelemesi

Samsung tarafından bu yıl tanıtılacağı umulan orta sınıf akıllı telefonlar A6 ve A6+ tasarımları piyasaya sızdı.
Samsung Galaxy A6 ve Galaxy A6+ Ürün İncelemesi

Sizler için bu modelleri inceledik.

Tasarım

Bu sene piyasaya çıkan bu iki ürün için şimdilik sızıntılar gelmeye devam ediyor. A serisinin son modelinin Galaxy S9 amiral gemisi ile benzer bir tasarımla piyasaya çıkacağını gösteren yeni görseller sızdı.  Bu modelin görselleri Hollandalı web sitesi Galaxy Club tarafından sızdırıldı. Bu görüntülerden telefonların fiziksel home butonu ile geleceği anlaşılıyor. Ayrıca sonsuz ekran ile kamera altındaki parmak izi tarayıcısı da mevcut olacak. Telefonda metal yekpare bir tasarım olacağı görülüyor. Cihazın siyah, altın ve mavi renklerde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Özellikler

Görüntülerde cihazda çift arka kamera olduğu göze çarpıyor. Aynı zamanda 3.5 mm kulaklık girişi olacağı da biliniyor. Ayrıca Exynos 7870 yonga seti de cihaza dahil olacak. Hoparlör ise sağ taraftaki güç düğmesinin üstünde yer alıyor. Bu özellik diğer tüm cihazlardan oldukça farklı. Telefonun sol tarafında yer alan çıkarılabilir tepsi çift sım kart için kullanılacak. 

Samsung Galaxy A6 için daha önce sızan görseller ile son görseller uyumlu ilerliyor. Bu görsellerden kullanıcıyı bekleyen pek çok özellik de anlaşılıyor. Daha önce öne sürülen sonsuz ekran özelliği bu sızıntı ile netleşti diyebiliriz. 5.6 inçlik ekran, 3 GB RAM, sekiz çekirdekli yonga seti, 32 GB dahili depolama olduğu da sızmıştı. Bu konularda halen bir değişiklik yapılmadı ve özelliklerin bu şekilde gelmesi bekleniyor. A6+ ise 6 inç ekran, 4 GB RAM, Snapdragon 450 yonga seti ve 32 GB hafıza ile gelecek. Şu ana kadar gelen haberlere göre ürünlerin özellikleri bı şekilde.