Samsung Galaxy A54 5G tasarımı ile dikkat çekti!

Telefon alacaklar için güzel bir öneri. Samsung Galaxy A54 5G tasarımı ile Galaxy S23 amiral gemisini andırıyor. İşte özellikleri.
Samsung Galaxy A54 5G tasarımı ile dikkat çekti!

Samsung dünyanın en çok tercih edilen telefon markaları arasında yer almaktadır. Teknoloji devi haline gelen Samsung geçen aylarda piyasaya yeni bir akıllı telefon sundu. Bu telefon ise Galaxy A54 amiral gemisine benzeyen tasarımı ile dikkat çekmeyi başardı. Peki bu telefonun tasarımı ve özellikleri nelerdir? Fiyatı ne kadar?

Üst- orta sınıf olarak kategori edilen Samsung Galaxy A54 5G amiral gemisi Galaxy S23 serisini andırıyor. Bu tasarımı ile dikkat çeken telefon yüksek yenileme hızına sahip bir Super AMOLED ekrana sahip.

İyi kameralara sahip ve geleneksel olarak büyük olan 5000 mAh bataryası da bulunmaktadır. Peki bu telefonun özellikleri nelerdir?

GALAXY A54 5G ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy A54 5G amiral gemisi olan Galaxy S23 modelini andırmaktadır. Parlak tasarımı ile dikkat çeken cihazın düz kenarları yuvarlak köşeleri bulunmaktadır. Ayrıca ön ve arka yüzünde Gorilla Glass 5 koruyucu cam bulunmaktadır. Parlak plastik bir gövdeye sahip. Bunun yanında arka panelde üç ayrı orta büyüklükte ana kamerası bulunmaktadır.

Telefonun gövdesi su ve toza karşı IP67 koruma sağlamaktadır. Rahat ve kaymayan bir tutuşa sahip olan bu telefonun sol tarafında herhangi bir düğme ve yuvaya yer verilmemiştir.

Sağ tarafında ise ses tuşları ve güç düğmesi yer almaktadır. Yakından baktığınız zaman teknik özelliklerde gösterilen hafifçe değiştirilmiş bir oran farkı göreceksiniz.

Bunan yanında 158,2×76,7×8,2 mm ölçülerinde ve 202 gram ağırlığına sahiptir. Normal bir ağırlık denebilir. Bu telefonun Acayip İyi Siyah, Acayip İyi Yeşil ve Acayip İyi Gümüş olmak üzere üç adet renk seçeneği de bulunmaktadır.

Bu tarz tanıtım haberlerinden ve teknoloji haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere sunmaya gayret ediyoruz.