Samsung 1800 dolara katlanabilir telefon satmaya hazırlanıyor

Samsung'un katlanabilir telefon konusunda tam anlamıyla ciddi olduğunu bilmiyorduk. Samsung'un akıllı telefon bölümü bütün herkese ters köşe yaptı ve katlanabilir telefon konusunda ciddi olduğunu kanıtladı. Telefonların gelecek ay yüksek rakamlara satışa çıkacağı belli oldu.
Samsung 1800 dolara katlanabilir telefon satmaya hazırlanıyor

Samsung'un akıllı telefon teknolojileri her geçen gün gelişmeye devam ettiği gibi kullanıcıları şaşırtmaya da devam ediyor. Türkiye'de Samsung akıllı telefon kullanıcısı bir hayli fazladır. Geçtiğimiz sene Samsung yeni model telefonlarda katlanabilir ekran kullanacak söylentisi bizi bir hayli güldürmüştü ama ortaya çıkan sızıntılara göre tam anlamıyla şakalanmışız. Samsung gelecek ay katlanabilir ekrana sahip telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Telefonun Türkiye satış fiyatı herkes tarafından oldukça garipsenecek bir cinsten olduğu için satış rakamı konusunda en azından Türkiye'de Samsung'un yüzü gülmeyecek. 

GALAXY AİLESİNE YENİ BİR HARF DAHA GELDİ

Galaxy Note ve aynı zamanda Galaxy S serisi birçok kullanıcının tercih ettiği modeller arasındadır. Yetkililerden gelen bilgilere göre yeni katlanabilir ekrana sahip telefonların modellerinin Galaxy F adı altında satışa çıkacağı en çok söylenen sızıntılar arasındadır. Telefonun ulusal satış fiyatının en az 1800 dolar olacağı söyleniyor. Güncel kurla hesaplama yaptığımızda telefonun sadece Türkiye'ye girmesi 9 bin lira civarlarında olacak. Vergiler ve diğer giderleri kattığımızda ise 10 bin liranın üstünde bir akıllı telefondan bahsettiğimizi siz okuyucularımıza söylemek istiyoruz.

SAMSUNG YÜKSEK SATIŞ HEDEFİ KOYMADI

Dünya üzerinde bazı markaların ürünleri gerçekten çok pahalıdır ama herkesin satış politikası ve pazarlama straejisi de bir hayli değişiktir. Yani bir spor araba aldığınızda çok büyük paralar ödersiniz ama zaten ödediğiniz fiyatın markaya büyük bir para kazandırdığını bilirsiniz. Samsung'un bu düşünceyle yola çıktığını düşünüyoruz çünkü bu katlanabilir ekrana sahip telefonun 150 ile 300 bin arasında üretileceği söyleniyor. Bu rakamlara göre Samsung'un hedefleri arasında bu telefonu trendler arasına sokmak yok diye görüyoruz.