Peugeot 408 Türkiye satış fiyatı belli oldu! İşte tasarımı ve özellikleri

Peugeot 408 Türkiye satış fiyatı belli oldu. Yeni Peugeot 408 otomobilin tasarımı ve özellikleri de açıklandı.
Peugeot 408 Türkiye satış fiyatı belli oldu! İşte tasarımı ve özellikleri

Peugeot mart ayında pazara giren 408 modelini tanıttı. Peugeot 408'e talep çok fazla. Türkiye'de satış rekoru kırmaya hazırlanan Peugeot 408 Türkiye satış fiyatı netleşti. Peki Peugeot 408 Türkiye satış fiyatı ne kadar? İşte detaylar.

Mart ayında merakla beklenen Peugeot 408 modeli Türkiye'de satışa sunuldu. Nisan ayına gelinmesiyle birlikte marka bazlı olarak dikkat çeken satış rakamları paylaşıldı. Türkiye merkezli olarak 2023 yılında Türkiye'de 57 bin adet satış rakamı hedeflenmektedir.

Mart ayında ise 8 bin 857 adetlik satış rakamına ulaştığını açıkladı. 2023 yılının ilk üç aylık döneminde toplam satışı ise 18 bin 194 adet oldu.

TÜRKİYE'DE SENE SONU SATIŞ HEDEFİ 57 BİN ADET

Yayınlanan bu rakamlar ve markanın hedefleri ile ilgili Türkiye Genel Müdürü Gülin Reyhanoğlu ise şu açıklamayı yaptı; “Mart ayında gerçekleştirdiğimiz 8 bin 857 adetlik satış rakamıyla toplam pazarda 3’üncü sırada yer aldık. İlk 3 ayda ulaştığımız 18 bin adedin üzerindeki satış rakamıyla, sene sonu hedefimiz olan 57 bin adede doğru adımlarımızı hızlandırıyoruz. Markamıza tüketicilerinden çok yoğun bir ilgi var. Daha fazla araç temin ederek daha fazla müşterimizi otomobil sahibi yapmayı hedefliyoruz. Zira bu sonucu elde etmeyi başarırsak marka olarak Türkiye tarihindeki rekor satışına imza atmış olacağız. ” ifadelerini kullandı. 

PEUGEOT 2023 SATIŞ FİYATI NETLEŞTİ

Peugeot 408 Türkiye'de ilk olarak 1.2 PureTech 130 motor ve 8 ileri EAT8 otomatik şanzıman versiyonu ile satışa sunulacaktır. Bu modelinin fiyatı ise Allure donanım seviyesi 1 milyon 110 bin TL iken GT seviyesi ise 1 milyon 283 bin TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunulacaktır.

PEUGEOT 2023 ÖZELLİKLERİ

Yeni Peugeot birçok özelliği ile ve kullanım kolaylığı ile tüm versiyonlarını satışa sunmuştur. Buna göre Allure paketi, Parlak Krom Ön Izgara, Renkli Arka Camlar, Peugeot LED Teknolojili Farlar, Parlak Siyah Arka Tampon Eklentisi ve Egzoz Çıkışları gibi özelliklere sahiptir.

Bunun yanında tasarımını 19 inç JASPE alüminyum alaşım jantlarla tamamlayarak Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma,  Kısmi Deri Kaplamalı Direksiyon, Kumaş Ön Panel ve Kapı Kaplamaları ve Nane Yeşili Dikişli, Yüksekliği Ayarlı, Bel Destekli, Isıtmalı koltukları da bulunmaktadır. 

İlgili Haberler