Oyuncular Buraya! GTA 6 Çıkış Tarihi Belli Oldu Fiyatı İse Şimdiden Korkutuyor

Sosyal medyada deprem etkisi yaratan haber geldi. Tüm dünyadan oyuncuların merakla beklediği GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu.
Oyuncular Buraya! GTA 6 Çıkış Tarihi Belli Oldu Fiyatı İse Şimdiden Korkutuyor

Grand Theft Auto serisinin devam oyunu GTA 6, dünya genelinde milyonlarca oyuncu tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Özellikle 2013 yılında piyasaya sürülen GTA 5 ile oyun dünyasının zirvesine tırmanan bu efsanevi seri, 10 yılın ardından bile milyonlarca kişi tarafından heyecanla beklenmeye devam ediyor.

Rockstar Games'in, GTA 6'nın geliştirilme aşamasında olduğunu açıklaması, oyun severler arasında büyük bir heyecan yaratmıştı. Son zamanlarda ise ilginç bir ses kaydı sosyal medya platformlarında dolaşmaya başladı ve bu kayıt, GTA 6'nın çıkış tarihiyle ilgili büyük sürprizi açığa çıkardı.

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Sosyal medya platformlarında ani bir şekilde dolaşıma sokulan ve milyonlarca kişi tarafından paylaşılan bir ses kaydı ile oyun severler adeta deprem etkisi yaşadı. Ses kaydının işaret ettiği tarihin oldukça yakın olması da dikkat çeken bir durum oldu. Rockstar Games'e ait olduğu iddia edilen bu ses kaydına göre, GTA 6, Ekim 2023'te resmi olarak duyurulacak ve sadece bir yıl sonra, yani Ekim 2024'te piyasaya sürülecek. Bu tarihler, GTA hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı ve sabırsızlıkla beklenen bu oyunun ne gibi sürprizlerle geleceği merak konusu.

gta-6.jpeg

GTA 6'NIN DUDAK UÇUKLATAN MALİYETİ

Bununla birlikte, sızıntılara göre Rockstar, GTA 6'nın geliştirilmesi için toplamda 2 milyar dolar harcamış durumda. Eğer bu iddia doğruysa, GTA 6 tüm zamanların en pahalı eğlence ürünü olarak tarihe geçecek. Bu, oyunun ne kadar büyük bir prodüksiyona sahip olduğunu ve oyunculara ne tür deneyimler sunacağını düşündürüyor.

Rockstar Games, şu an için bu sızıntılar hakkında herhangi bir resmi açıklama yapmış değil. Dolayısıyla, oyun severler GTA 6'nın resmi duyurusunu heyecanla beklemeye devam ediyorlar.