Oyun Severlerin Tadı Kaçacak! PlayStation Tam Yüzde 600 Zam Yaptı!

Oyun severleri üzecek haber son dakika olarak geldi. Webtekno'da yer alan habere göre PlayStation'un ülkemizde yüzde 600'lük bir zamma gittiği açıklandı.
Oyun Severlerin Tadı Kaçacak! PlayStation Tam Yüzde 600 Zam Yaptı!

Sony, oyuncular arasında popüler olan PlayStation Plus abonelik hizmetine önemli bir fiyat artışı getiriyor. Şu an itibarıyla Deluxe ve Extra paketler için güncel fiyatlar açıklandı. Ayrıca Essential paket için de benzer bir durumun yaşanabileceği belirtildi. Ancak bu artış, oyuncular arasında büyük bir hayal kırıklığına yol açtı, çünkü fiyatlar tam olarak %600 oranında bir artış gösterdi.

Bu fiyat artışı, PlayStation topluluğunda büyük bir tartışma yarattı ve birçok oyuncu tarafından olumsuz bir şekilde karşılandı. PlayStation Plus, online çok oyunculu oyunlara erişim, aylık ücretsiz oyunlar ve özel indirimler gibi bir dizi avantaj sunuyor ve birçok oyuncu için önemli bir hizmet olsa da yeni fiyatlar oyun severlerin tadını kaçırdı, oyuncular sosyal medya platformlarında Sony'i adete ateşe tuttu.

Özellikle, geçtiğimiz haftalarda duyurulan Amerika'daki yüzde 35'lik zammın şimdi Türkiye'de de yansımaya başlaması, oyuncular arasında tepkilere neden oldu. Sony, bu fiyat artışının, hizmete daha fazla içerik ve avantaj eklemek amacıyla yapıldığını savunuyor, ancak bu açıklama birçok oyuncu tarafından kabul edilmiyor.

Döviz kurundan etkilenene oyun fiyatları nedeniyle bu sistemi tercih eden Türk oyuncuları, gelen zam sonrasında fiyatların artışına da büyük tepki gösterdi.

dcb1757fcee64921bacff632e4ba2c8b105a3357.jpeg

EYLÜL 2023 GÜNCEL PLAYSTATION PLUS FİYATLARI

Eski fiyatı 240 TL olan Essential paketi için henüz herhangi bir zam uygulanmamış olsa da yeni bir zammın gelmesi bekleniyor. Öte yandan Extra isimli paketin fiyatı 400 TL bandından 2 Bin 340 TL'ye yükselirken, Deluxe paketinin ise 460 TL olan eski fiyatı 2 Bin 740 TL olarak güncellendi.

Sosyal medyada yer alan tepkiler sonrası pek çok oyuncu XBox'a yönelebileceğini dile getirdi. Sony'nin açıklama yapması bekleniyor.