O seri son yılların en iyi iPhone serisi seçildi!

Son yılların en çok satış rakamına ulaşarak en iyi iPhone serisi olarak seçilen telefon belli oldu.
O seri son yılların en iyi iPhone serisi seçildi!

Son yılların en iyi iPhone serisi belli oldu. Consumer Intelligence Research Partners tarafından yayınlanan araştırma sonuçlarına göre son birkaç yılın en iyi ve en popüler iPhone telefon seri açıklandı.

Buna göre raporda yer alan bilgiler ışığında en iyi iPhone serisi 14 oldu. Araştırma şirketi CIRP'ye (Consumer Intelligence Research Partners) yapmış olduğu araştırmalara göre iPhone 14 serisi akıllı telefonlar ABD pazarında en çok satılan telefon oldu.

Böylece son birkaç yılın en iyi iPhone serisi olarak seçilen bu telefon ile ilgili tüm bilgiler ise şirketin web sitesi üzerinden yayınlanan raporda açıklandı.

SON YILLARIN EN İYİ İPHONE SERİSİ BELLİ OLDU

CIRP'ye (Consumer Intelligence Research Partners) göre yayınlanan raporda ABD'deki iPhone 14 satışları Apple'ın haziran ayındaki toplam satışların yüzde 79'una denk geldi.

Bu durum ise iPhone 14'ün son yılların en yüksek satış rakamına ulaştığını gösterdi. En yüksek rakam olan bu rakam şirketin yeni ürünleri için ortalama yüzde 70'i aştığı görüldü. Popüler olan bu telefonu geçmeyi başaran tek seri ise bir seferde pazarın yüzde 81'ini ele geçiren iPhone 7 oldu.

SERİNİN EN ÇOK SATIN İPHONE MODELİ

iPhone 14 serisi pazarın şu anda yüzde 24'ünü ele geçirmiş durumda. Oldukça talep gören bu seriyi yüzde 22 ile iPhone 14 Pro Max, yüzde 21 ile iPhone 14 Pro ve yüzde 12 ile iPhone 14 Plus da takip etmiştir.

Yapılan araştırmada iPhone 14'ün bu denli yüksek satışlar elde etmesi tüketicilerin uzun yıllar kullanmak için aldıkları bu telefonunun yüksek kaliteli ve modern bir akıllı telefon satın almak isteğine bağlandı. Oldukça cazip koşullar ve modern kullanım şekli de bu serinin en yüksek satış rakamına ulaşmasına etki etmiştir.