Netflix üyelik paketleri 60 TL birden zamlandı! Yıllık üyelik ücreti kaç TL oldu?

Netflix üyelik ücretleri için yüzde 50 zam kararı aldı. İşte yeni üyelik ücreti fiyat tarifesi ve 2 - 4 kişilik fiyat listesi...
Netflix üyelik paketleri 60 TL birden zamlandı! Yıllık üyelik ücreti kaç TL oldu?

Dünyanın en çok izlenen dijital yayın platformları arasında yer alan ve Türkiye'de de dizileri ile kendisine büyük bir takipçi kitlesi edinen Netflix ne yazık ki yeni zam kararı aldığını duyurdu. Daha önce de hem üyelik ücretlerini arttıran hem de şifre paylaşımına sınırlama getiren uygulamaları ile tepki çeken Netflix tarafından açıklanan zam haberi bir kere daha sosyal medyada tepkilerin oluşmasına neden oldu.

Türkiye'ye ilk girdiği dönemde son derece düşük olan üyelik ücreti ve şifre paylaşımı özellikleri ile milyonlarca kişinin üye olduğu platform sonrasında yaptığı güncellemeler ile büyük bir üye kaybı yaşamıştı. Büyük dizi projelerine imza atan şirket maliyet artışları nedeni ile üyelik ücretlerini arttırırken üyelik ücretlerine en çok zam yapılan ülkelerin başında Türkiye yer almıştı.

NETFLİX EYLÜL 2023 ZAMMI AÇIKLANDI! TEMEL PAKET VE ÖZEL PAKET ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

İlk başlarda düşük olan üyelik ücreti nedeni ile çok sayıda kişinin üye olduğu dijital yayın platformu Netflix sonrasında fiyatlarında artışa gitmişti. Yeni zam haberi de bugün son dakika açıklandı.

uyelik-ucreti.jpg

Yapılan güncelleme sonrasında:

Netflix Temel Paket Aylık üyelik ücreti 63,99 TL'den 99,99 TL'ye,

Netflix Özel Paket Aylık üyelik ücreti 130,99 TL'den 199,99 TL'ye yükseltildi. Yani tam 60 TL birden zam gelmiş oldu.