Netflix kullanıcılarına kötü haber geldi! Şifre paylaşmak artık kesinlikle yasak

Bundan birkaç ay önce Netflix tarafından alınan karar ile birlikte kullanıcıların şifrelerini birbirleri ile paylaşmaları yasaklanacağı duyurulmuştu. Alınan bu karar bugün ise onaylandı.
Netflix kullanıcılarına kötü haber geldi! Şifre paylaşmak artık kesinlikle yasak

Dünya çapında milyonlarca aboneya sahip olan dijital içerik platformu Netflix, abonelerin birbirleri ile şifrelerini paylaşarak izlemelerinin önüne geçmek için yasak getireceğini duyurmuştu. Her kişinin kendisi için ayrı abonelikler almasının amaçlandığı bilinirken yeni kararın bugünden itibaren geçerli olacağı ifade edildi. 

ARTIK KULLANICILAR NETFLİX HESAP PAYLAŞIMI YAPAMAYACAK!

Bugünden itibaren geçerli olmak üzere alınan karar ile birlikte artık kullanıcıların hesap paylaşımı yapamayacağı öğrenildi. Kararın dünya gelinde Netflix kullanan tüm kullanıcılar için duyurulduğunun bilinmesi ile birlikte kullanıcılar tarafından en çok merak edilenler arasında üyelik ücretleri oldu. Bunların yanı sıra kişilerin hesap paylaşımı yapmak istediği zaman ABD'den gelen açıklamaya göre ek olarak 8 dolar ödemesi gerekeceği, ancak bu şekilde paylaşımlara izin verileceği öğrenilmiş oldu. 

Son olaran Nisan ayında gelen zamların ardından temel paket, standart paket ve özel paketin fiyat ile birlikte avantajları araştırılmaya başlandı.

2023 NETFLIX ÜYELİK ÜCRETLERİ 

Türkiye'de Netflix kullanmak isteyen kişiler için paket fiyatları ile birlikte güncel rakamlar şu şekilde verildi;

Temel Paket = 63,99 TL

Standart Paket = 97,99 TL 

Özel Paket = 130,99 TL