Netflix hesabı olanlara duyuruldu! Bedava dönemi bitti 159.76 TL oldu

Netflix üyeliği olanlara son dakika duyurusu yapıldı. Netflix şifre paylaşımı kararı çıktı faturanıza 159.76 TL eklenecek.
Netflix hesabı olanlara duyuruldu! Bedava dönemi bitti 159.76 TL oldu

Netflix hesabı olanlara duyuruldu! Bedava dönemi bitti 159.76 TL oldu - Dünyanın en büyük dijital yayın platformları arasında yer alan Netflix Türkiye pazarına da son derece hızlı bir giriş yapmış ve düşük ücreti ile üye sayısını kısa sürede arttırmıştı. 

Üyelik şifresini alan kişiler bu şifreyi paylaşarak üyelik ücretini de bölme yoluna giderken Netflix hem üyelik ücretini arttırmış hem de şifre paylaşımı konusunda sınırlamaya gitmişti. Netflix şifresi Bedava aramaları artarken dijital yayın platformu yeni kararını duyurdu. 

NETFLİX ŞİFRE PAYLAŞIMI KARARI UYGULAMAYA ALINDI! İŞTE ÜCRETİ

Dünyanın en çok izlenen dizilerine ev sahipliği yapan ve Türkiye'de de kısa sürede büyük bir kitle edinmeyi başaran Netflix bir süredir şifre paylaşımı konusunda yeni sınırlamalar getirilmek üzere çalışıldığını duyurmuştu. Söz konusu karar için ilk uygulama adımı atıldı. 

Netflix ABD ve İngiltere'de şifre paylaşımını ücretli bir hale getirirken ABD'de şifre paylaşımı ücreti 8 dolar, İngiltere'de ise 5 sterlin olarak uygulanacak. Söz konusu karar büyük tepki çekerken bu kararın dijital yayın platformuna üye kaybı yaşatıp yaşatmayacağını ise önümüzdeki günler gösterecek. Ancak sosyal medya paylaşımlarında yapılan ilk yorumlar ücretin tepki çektiği yönünde oldu. İspanya'da söz konusu karar uygulamaya geçirildikten sonra 3 aylık dönemde 1 milyon kişi aboneliğini iptal ettirmişti. 

İlgili Haberler