Muğla Seydikemer'de Bilim Fuarı düzenlendi

Çocuklara bilim sevgisini ve teknoloji tutkusunu küçük yaşta aşılamak için düzenlenen bilim fuarlarından biri de Seydikemer'de düzenlendi.
Muğla Seydikemer'de Bilim Fuarı düzenlendi

Son dönemde bilim ve teknolojiye yapılan destekler kademeli olarak arttırılmaya devam ederken bilim fuarları gibi etkinliklere de ağırlık verilmişt. Ülke genelinde özellikle de okullar arasında bilim fuarları peş peşe düzenlenirken bunlardan biri de Muğla Seydikemer'de gerçekleştirildi.

Seydikemer Atatürk Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleştirilen bilim fuarı yoğun ilgi görürken bilim ve teknoloji tutkunlarını bir araya getirdi. Yenilikçi projeler öğrenciler tarafından sergilenirken fuara katılım gösteren öğrencilerin öğretmenlerin yanı sıra protokol ve veliler ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

SEYDİKEMER ATATÜRK ORTAOKULU BİLİM FUARI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ!

Seydikemer Atatürk Ortaokulu, Bilim Fuarı'na ev sahipliği yaparak bilim ve teknoloji tutkunlarını bir araya getirdi. Seydikemer Atatürk Ortaokulu'nda düzenlenen Bilim Fuarı, bölgenin en parlak zihinlerini bir araya getirdi.

bilim-1.jpg

Fuar, öğrencilerin bilim ve teknoloji alanındaki yenilikçi projelerini sergileme fırsatı buldukları bir platform oldu.

bilim-2.jpg

Fuar, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur'un yanı sıra çok sayıda veli ve öğrencinin katılımıyla renklendi.

Öğrenciler tarafından binbir emekle hazırlanan projeler etkinlik kapsamında sergilenirken ziyaretçiler tarafından merakla incelendi. Etkinlik kapsamında folklor gösterileri de düzenlenirken şölen havasında geçen bilim fuarı büyük beğeni topladı.