Motorola Moto Z3

Cep telefonu piyasasında görülen rekabet sonucunda Motorola kaliteli ve teknolojik modelleri ile ülkemizde ve dünyada oldukça ses getirmeye hazırlanmaktadır.
Motorola Moto Z3

Alışıla gelmiş Motorola tasarımının tasarımından daha sportif ve ergonomik bir yapıya geçen Motorola Moto Z3 sahip olduğu donanımsal ve performans özelliklerine göre fiyat ve performans anlamında oldukça iyi bir seviyeye gelmiştir. Özellikle teknolojik anlamında kendi segmentinin ilerisinde bir anlayış ile geliştirilmiş bu model fiyatı ile de piyasadaki uzak doğu üstünlüğüne büyük bir darbe vurmaya hazırlanmaktadır.

Motorola Moto Z3 Özellikleri

Tasarım olarak genel Motorola telefon hatlarından farklı olarak günümüzün ergonomik ve yenilikçi anlayışını oldukça başarılı bir şekilde tasarlayan bu model daha cam olan arka paneli ile oldukça estetik ve ilgi farklı bir tarz yakalanmasını sağlamıştır. Ağırlık olarak 154 gram olan cihaz 6.75 mm gibi oldukça ince bir yapıda satışa sunulmuştur.

Motorola Moto Z3 ekran boyutu olarak 6,1 inç olan model de ayrıca FHD+, 1080 x 2160 piksel,Piksel yoğunluğu olarak ise 402 PPI, Super Amoled ekran, Cornnig Gorilla Glass 3, çizilmeye dirençli cam ve ekran gövde oranı olarak yüzde 77,86 özelliklerine sahip durumdadır. 8 çekirdekli, 2,45 GHz hızında Qualcomm Snapdragon 835 kullanan bu model ayrıca 4 GB RAM, 64 GB dâhili bellek ve micro SD kart destekli 2 TB depolama alanı seçenekleri bulunmaktadır.

Arka kamera olarak çift lensli 12+12 megapiksel f/2,0 diyafram ve ön kamera olarak ise 8 megapiksel f/2.0 özellikleri ile kendi segmentine göre odlukça etkileyici ve kaliteli bir kamera deneyimi sunmaktadır. İşletim sistemi olarak da Android 8,1 Oreo ile satışa sunulmaktadır. Hızlı şarj özelliği olan 3000mAh batarya kapasitesi ile de oldukça ideal bir şarj kalitesi sunmaktadır. Motorola Moto Z3 özellikleri bu şekildedir.