Milyonlar bunu bekliyordu! iOS 17 güncellemesi alan ve almayacak telefonlar açıklandı

Dünya genelinde milyonlarca kişinin beklemiş olduğu iOS 17 güncellemesi hangi telefonlara gelecek açıklandı geri sayım başladı.
Milyonlar bunu bekliyordu! iOS 17 güncellemesi alan ve almayacak telefonlar açıklandı

Bugün geliyor! iOS 17 güncellemesi alan ve almayacak telefonlar açıklandı - Tüm dünyada büyük heyecan uyandıran ve milyonlarca kullanıcının beklemiş olduğu iOS 17 güncellemesi için geri sayım başladı.

Apple cihazlarda kullanılan işletim sisteminin en gelişmiş versiyonu olacak olan iOS 17 güncelemesi için uzun süredir çalışmalar sürüyordu. Hem güvenlik hem de kullanım açısından yaşanan sorunları çözmek ve kamera ayarlarını daha da iyileştirecek olan güncelleme milyonlarca kullanıcı tarafından geri sayımda bekleniyordu.

İOS 17 GÜNCELLEMESİ BUGÜN NE ZAMAN, SAAT KAÇTA GELECEK, HANGİ TELEFONLARA GELECEK?

iOS 17 güncellemesi alacak olan cihazlar şu şekilde açıklandı:

iPhone Xs

iPhone Xs Max

iPhone Xr iPhone 11

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

iPhone SE (2020)

iPhone 12 mini

iPhone 12

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max

iPhone 13 mini

iPhone 13

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max

iPhone SE (2022)

iPhone 14

iPhone 14 Plus

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro Max

Bunların dışında kalan cihazlara iOS 17 güncellemesi verilmeyecek. İOS 17 güncellemesinin kademeli olarak cihazlara verilmeye başlandığı ve kullanıcılara sistem tarafından otomatik olarak gönderilmeye başlandığı ifade edildi. Yurt dışında yer alan yabancı teknoloji sitelerindeki yorumlar ile eski cihazlara yapılan yüklemeden sonra donma ve takılma sorunları yaşandığı ifade edilirken Türk kullanıcılar da kademeli olarak güncellemeyi cihazlarına yükleyebilecekler.