Lenovo Legion 2 Pro Tanıtıldı

Lenovo, internet üzerinde sunduğu lansmanda uzun süredir ilgiyle beklenen Legion 2 Pro modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. İlk olarak Legion ile pazarda ses getiren firma, Legion Pro modelinde çok daha iyi özellikleri bizlere sunuyor.
Lenovo Legion 2 Pro Tanıtıldı

Legion serisinin yeni ürünü olarak karşımıza çıkan Legion 2 Pro, 6,92 inç boyutunda bizleri karşılıyor. AMOLED ekrana sahip telefonun ekran yenileme hızı ise 144 Hz seviyesinde bulunuyor. Oyuncu telefonu Iori Keys özelliğiyle geliyor. Bu yeni kontrol sistemi ekranda çift basınç hassasiyeti noktasını bizlere sunuyor. Lenovo oyuncuların ek bir oyun aksesuarı kullanmadan mobil oyun deneyimini kolayca yaşamayabilmesini amaçlıyor.

Legion 2 Pro ekranında DC karartma teknolojisi yer alıyor. Lenovo, mavi ışık koruması sağlayan bu sistem uzun süre telefon ekran ışığına maruz kalan oyuncuları koruma altına alıyor. Kamera ve soğutma ünitesini telefonun ortasında bulunuyor. Oyun telefonunda çift fanlı turbo sıvı soğutma teknolojisi yer alıyor.

Telefon içerisinde hava sirkülasyonunun kolayca sağlanması için yan tarafında hava ızgarası yer alıyor. Legion 2 Pro, arka bölümde RGB aydınlatmalı bir Legion logosuyla geliyor. Telefonda dünyanın ilk çift 6 kavisli cam arka paneli olarak yer alıyor.

Hangi Özellikleri Sunuyor?

Legion 2 Pro kamera özellikleri ile adından söz ettiriyor. Üçlü kamerası bulunan telefonda ana kamera 64 Megapiksel çözünürlüğe sahip. Ultra geniş açılı kamerası ise 16 Megapiksel çözünürlüğünde bulunuyor. Telefonun genel özellikleri,

  • Ekran: 6.92 inç,
  • İşlemci: Snapdragon 888,
  • Depolama: 128 - 256 -512 GB,
  • Ön Kamera: 44 Megapiksel,
  • RAM: 8 -12 -16 - 18 GB,
  • İşletim Sistemi: Android 11 – Legion OS,
  • Batarya: 5500 mAh

Ön kamera bölümü açılır kapanır özelliğe sahip. Böylece kameranın çözünürlüğü 44 Megapiksele kadar çıkabiliyor. Ayrıca kamerada PDAF otomatik odaklama özelliği bulunuyor. İşlemci bölümünde ise Snapdragon 888 kullanılıyor.

Telefon 5500 mAh gibi dev bir batarya ile kullanıcılarla bulunuyor. Lenovo, bu bataryayı 90W hızlı şarj özelliğiyle çok kısa sürede dolduruyor. Çift kablo girişi bulunan adaptör, tek kabloyla bile 65W hızlı şarj imkanı veriyor.