Kuveyt Türk çöktü mü neden çalışmıyor menü sorunu düzeldi mi?

Türkiye'nin en büyük özel bankalarından biri olan Kuveyt Türk'te yaşanan erişim sorunu hakkında son dakika açıklama yapıldı.
Kuveyt Türk çöktü mü neden çalışmıyor menü sorunu düzeldi mi?

Kuveyt Türk çöktü mü neden çalışmıyor menü sorunu düzeldi mi? Ayın 15'inin gelmesi ile beraber bankalarda maaş ödemeleri ile büyük yoğunluk yaşanırken pek çok bankada teknik sorunlar yaşanmaya başlanmıştı.

Dün tüm Türkiye genelinde EFT ve FAST sisteminde sorun yaşanmış, pek çok kişi yapmış olduğu ödemelerin karşı tarafın hesabına geçmiş olmadığını belirterek şikayetçi olmuştu. Bugün ise sabah saatlerinden itibaren Kuveyt Türk mobil uygulamasında sıkıntılar yaşanmaya başlanmıştı.

KUVEYT TÜRK MOBİL UYGULAMASI NEDEN AÇILMIYOR ÇÖKTÜ MÜ?

Müşteriler, KuveytTürk mobil uygulamasının çöktüğünü, çalışmadığını ve hata verdiği yönünde bildirimlerde bulundu. Müşteriler Kuveyt Türk neden açılmıyor diye merak etti. Bankadan yaşanan teknik sıkıntıya dair açıklama geldi.

Kuveyt Türk yaptığı açıklamada, “ Değerli müşterilerimiz, bu sabah sistemlerimizde yaşanan teknik sorun kısa sürede giderilmiştir. Kuveyt Türk Mobil ve İnternet Şube dahil tüm kanallarımız çalışır durumdadır. Yaşanan aksaklıktan dolayı tüm müşterilerimizden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.” denildi.

Uygulamayı kullanan kişiler ise mobil uygulamanın an itibari ile açılmaya başladığını ancak halen menü bölümünde sıkıntılar yaşanmaya devam ettiğini ifade ettiler. Uygulamada menülerde aksaklıklar sürse de işlem yapılabildiği belirtildi.