Küçük ve Kullanışlı Bir Drone: Fairy

Son dönemlerde oldukça popüler olan dronelar arasında hafif yapısı ve pratik kullanımı ile Fairy portatif drone dikkat çekiyor.
Küçük ve Kullanışlı Bir Drone: Fairy

Fairy Özellikleri

Herhangi bir yasal kayıt zorunluluğu bulunmayan drone, oldukça küçük ve kullanışlı. Hafif yapısı sayesinde taşıması da kullanması son derece pratik. Ülkemizdeki yasal engele takılmaması sayesinde oldukça ilgi gören bir ürün olmaya aday. Droneun tam ağırlığı sadece 140 gram kadar. Bu drone için SHGM’ye kayıt zorunluluğu bulunmuyor. Böylece özgürce çekim yapmanız mümkün olacaktır.

Dört küçük ayağı olan ve bu ayaklar üzerinde pervaneler bulunan drone 4 bin metre yüksekliğe kadar rahatlıkla çıkıyor. Saniyede 2 metre yükselme özelliği bulunan droneun havada kalma süresi ise 16 dakika. 115 derece görüş açısı olan droneda ve 1080 piksel full HD çözünürlük mevcut. Yapılan kayıtlar microSD karta kaydediliyor. Bu sayede istediğiniz cihazda izleme imkanınız oluyor.

MicroSD kart 128 GB kapasiteye kadar olabiliyor. Ayrıca mobil uygulama ile dronu kontrol etme özelliği de mevcut. Böylece drone kayıt yaparken siz de canlı olarak görüntüyü izleyebiliyor ve çekimlere yön verebiliyorsunuz.

Fiyatı Ne Kadar?

Portatif drone Fairy uygun fiyatı ile dikkat çekiyor. Ürünü tekli olarak 99 dolara alabilirken, ikili olarak 119 dolara alabilirsiniz. Ürün ülkemizde dolar kuru farkıyla pahalı gibi görünse de kendi piyasasına göre oldukça makul. Kargo ücreti ödemeden ürüne sahip olma fırsatınız da mevcut.

Ürünü satın aldığınızda kutudan Fairy drone, bataryası, şarj adaptörü, microUSB kablosu çıkıyor. Siz de bir microSD kart alarak hemen çekim yapmaya başlayabilirsiniz. Benzerlerine göre çok daha portatif ve kullanışlı olan bu droneun en önemli özelliği yasal zorunluluklara tabi olmaması. Kimse özgürlüğünüzü kısıtlayamayacak.