Jabra Elite 65t İncelemesi

Farklı kulaklık tasarımlarına imza atmış olan Jabra'nın kablosuz olarak yer alan kulaklığı Elite 65t inceleme konuğumuz olarak bulunuyor.
Jabra Elite 65t İncelemesi

Bu yazımızda yer alan Jabra Elite 65t incelemesi ile ürün konusunda son derece detaylı bilgi elde edebilirsiniz. Jabra Elite 65t geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkan Elite Sport'un yakın bir tasarımı bulunuyor. Bununla beraber kulaklıkta kalp atışı sensörü yer almıyor. Tasarım mikrofonun kullanıcının ağız bölgesine daha yakın olmasını sağlamaktadır. Yan tarafta ise ek mikrofonlar sesin daha net olmasına yardımcı oluyorken, rüzgar gürültüsünü de kesmektedir.

Kulak içi olarak yer alan kulaklık, Elite Sport'a göre daha küçük olmasının yanında kulağa daha iyi oturmakta ve rahatsızlık vermemektedir. Ayrıca Jabra Elite 65t, ortalama bir IEM kulaklığa göre kulağın için biraz daha fazla dolgun durumda yer almaktadır.

Elite 65t en ufak bir hareket kullanılarak kulaktan fırlayarak gidecek bir ürün olarak yer almıyor. Hareketlere rağmen, kulaktan çıkmamaktadır. Genel

Kullanım Süresi

Jabra Elite 65t'nin pil ömrü son derece iyi durumda yer alıyor. Daha önce denenen bazı kablosuz kulaklık tasarımları tek şarjla üç saat pil ömrü yer alıyor. Ancak 65t'de bu süre beş saate kadar uzamaktadır.

Sanal Asistan Desteği

Kulaklıkta sanal asistan desteği de yer almaktadır. Sağ kulaklıktaki düğmeye uzun bastığınız zaman Siri ya da Google Asistan devreye giriyor. Sanal asistan kullanacağınız cihaza göre değilmektedir.

Ses Kalitesi

Jabra Elite 65t'nin ses kalitesi son derece temiz ve anlaşılır durumda bulunuyor. Daha eski model olarak Elite Sport güçlü basları içerisinde bulunduruyordu. Fakat Elite 65t, Sport'un yanında bu konuda birazcık sönük durumda bulunuyor. Yine de çoğu kişi Jabra, Elite 65t kulaklık ses performansından memnun kalıyor.