İşte 2021 Yılının En İyi Akıllı Telefonu

2021 yılı henüz tamamlanmamış olmasına rağmen 2021 yılının en iyi akıllı telefonu ortaya çıktı. Buna göre Apple iPhone 12 Pro Max 2021 yılının en iyi akıllı telefonu seçildi.
İşte 2021 Yılının En İyi Akıllı Telefonu

Consumer Reports Enleri Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin en saygın araştırma şirketlerinden bir tanesi olan ve bugüne kadar yaptığı araştırmalarda tarafsızlığı ile bilinen Consumer Reports, geçtiğimiz günlerde oldukça önemli bir araştırmanın altına imza attı.

Consumer Reports, 2021 yılının enlerini seçen bir araştırma gerçekleştirdi. Bilindiği gibi 2021 yılı içerisinde çok sayıda marka, ürünlerini görücüye çıkarttı. Kullanıcıların büyük beğenisini kazanan birden fazla sayıda ürün yer almaktaydı. Tüketici odaklı hizmet vermesi ile bilinen Consumer Reports ise konuya dair bir araştırma yaptı.

İşte Araştırma Sonuçları

Consumer Reports’ın yapmış olduğu araştırmaya göre 2021 yılının en iyi akıllı telefonu Apple iPhone 12 Pro Max seçildi. Bu, aslında şaşırtıcı bir sonuç olmadı. Zira Apple, kullanıcılarına sunduğu telefonları ile uzun yıllardır dikkat çekiyor ve yılın enlerinde daima üst sıralarda yer alıyor.

1976 yılından beridir hayatımızda yer alan ve geride kalan 45 yıl içerisinde pek çok ilke ve ene ev sahipliği yapan Amerikan şirket, özellikle son yıllarda çıkarttığı mobil cihazlar ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dünya üzerinde şu anda milyonlarca Apple marka cihaz kullanıcısı bulunmakta.

Gerek sahip olduğu özellikleri ile gerekse şık bir duruşa sahip olması ile bilinen Apple iPhone 12 Pro Max, aynı zamanda pek çok insanın hayali konumunda.

Consumer Reports organizasyon, yaptığı araştırmada ayrıca 2021 yılının en iyi Android cihazını da belirledi. Buna göre 2021 yılının en iyi Android cihazı ise Samsung'un Galaxy Note 20 Ultra 5G isimli cihazı oldu. Merkezi Güney Kore’de yer alan ve 1969 yılından beridir hayatımızda bulunan Samsung da yine zirveyi kimseye kaptırmadı.

Consumer Reports organizasyonun yapmış olduğu araştırma elbette bunlarla da sınırlı değildi. Consumer Reports, aynı zamanda 2021 yılının en iyi bütçe dostu cihazı ile en uzun pil ömrüne sahip olan cihazını da seçti. Araştırmaya göre en bütçe dostu telefon OnePlus Nord N10 5G iken pil şampiyonu ise Nord N100 oldu.