iPhone'dan Android'e geçmek için nedenler! Google tek tek açıkladı

Google tarafından yayınlanan videolarda iPhone'dan Android'e geçmek için sebepler sayılmıştır.
iPhone'dan Android'e geçmek için nedenler! Google tek tek açıkladı

Google iOS'dan Android telefonlara geçmek için birçok sebep olduğunu söyleyerek bu sebepleri tek tek saydı. Google iPhone kullanıcılarını Android'e çekmek için Android'de bulunan özellikleri tek tek saydı. Yayınlanan videolarda iOS'dan Android'e geçmek için birçok sebep olduğunu iddia edildi.

Google iPhone kullanıcıları Android platformuna çekmek için Android'in en sevilen ve kullanışlı olan özelliklerinin olduğu yeni videolar yayınladı. iOS mu yoksa Android mi? tartışması sonrasında markalar her yıl kullanıcıları kendi markalarına çekmek için çalışmalarını sürdürüyor. Google ise yayınlamış olduğu videolar ile Andorid'in öne çıkan özelliklerini tekrar gün yüzüne çıkardı.

İOS MU YOKSA ANDROİD Mİ?

Google tarafından yayımlanan 5 videodan oluşan bu seride iPhone 'dan Android'e geçmek için sebepler sıralanmıştır. Google Android’in dört özelliğine odaklanarak özellikler üzerinde duruyor. Bu özellikler ise;

Gizlilik ve güvenlik
Emoji tepkileri
Fotoğraf aktarma
Cihaz uyumluluğu olarak sıralanmıyor.

Ayrıca Play Protect uygulamasını telefonunuza yükleyerek telefonda bulunan kötü amaçlı olan uygulamaları ve yazılımları tarıyor ve proaktif koruma sağlıyor.

Android'de mesajlaşmak ise oldukça eğlenceli. Google tarafından yayımlanan videolarda bu konudan da bahsedilmiştir. Yeni emojiler ile Android'de mesajlaşma deneyimini gittikçe daha da eğlenceli hale geliyor.

Bununla birlikte Google, iPhone kullanıcılarının verilerini Android’e aktarırken fotoğraflar, dosyalar, rehber ve uygulamaların ise kopyasının oluşturulduğu ve eski telefonda bulunan hiçbir şeyin silinmediğini de öne çıkarmaktadır. Bir de cihaz uyumluluğundan bahseden Google Android telefonlarda hoparlör, kulaklık, akıllı ev cihazları ve daha fazlasında eşleştirme yaparken kolaylıklar sunulduğuna da değinmiştir.

Google Android platformun iOS'dan çok daha kullanışlı olduğun anlatmak için 5 adet video sunmuştur. Bu videolarda Andorid'in seçilmesi için birçok sebebin olduğu iPhone cihazlara nazaran anlatılmıştır.