iPhone’da olan instagram özelliği artık android’de!

İnstagram özellikle günümüzde en yaygın kullanılan platformları arasında yer almaktadır. Son dönemde yapılan çok sayıda farklı güncellemeyle kullanıcılarına yeni özellik sunmaya devam ediyor.
iPhone’da olan instagram özelliği artık android’de!
Çoğu zaman yapılan güncellemeler dahilinde hazırlanan özellikler ilk olarak iPhone kullanıcılarına sunuluyor. Aynı şekilde hazırlanan güncellemeler android kullanıcıları için de yayınlanıyor. Son yapılan değişimlerin ardından İnstagram iPhone güncellemesi ile kullanıcılarına sunmuş olduğu İnstagram takipçi silme özelliğini aynı şekilde android kullanıcılarına da sunmaya başladı. Bu durumda özellikle kullanıcılar tarafından merak edilen sorular arasında İnstagram takipçi kaldırma özelliğinin ne işe yaradığı sorusu yer alıyor.

 

İnstagram Takipçi Kaldırma Özelliği
İnstagram’da özellikle kullanıcı sayısının devamlı olarak artması kullanıcılar açısından bazı problemlerin yaşanmasına neden olabiliyor. Bu durumda kullanıcılar için özellikle takipçi sayılarının yanı sıra istenmeyen kişiler tarafından takip edilmesi durumu ortaya çıkıyor. Hesabınızın istenmeyen kişiler tarafından takip edilmemesi için o kişiyi engellemeniz gerekiyordu. Daha sonrasında engellemenin kaldırılması halinde o kullanıcının hesabınızın takip etmemesi sağlanıyordu.

 

Kullanıcılar için özellikle karmaşık bir durum oluşturması nedeni ile iOS kullanıcıları yapılan güncellemenin ardından takipçi çıkar özelliği ile bu durumdan kurtulmuştu. Android kullanıcıları iOS kullanıcıları için sunulan bu özelliğin kendileri içinde sunulmasını istiyordu. Kısa zaman önce yapılan güncelleme ile android akıllı telefonlarını kullananlar için de aynı şekilde takipçi kaldırma özelliğinin getirilmesi sağlandı. Artık android kullanıcıları da istedikleri durumlarda İnstagram üzerinden hesaplarını takip eden kullanıcılara gerekli görürlerse takipten çıkartabilecekler.

 

Android İçin Yeni Güncelleme
Özelliğin android kullanıcıları için de geçerli olacağının müjdesini verilmesinin ardından ne zaman kullanıcılar için tam anlamı ile işlevsel hale geleceği merak edilen konular arasında yer alıyor. Yakın zaman içerisinde aynı şekilde iOS kullanıcıları gibi android kullanıcılarının da bu özelliği kullanmaya başlayacağı belirtiliyor.
Kullanmış olduğunuz hesabı özellikle istemediğiniz kişilerin takip etmemesi için android akıllı telefonlarınız üzerinden de takipçi kaldırma özelliğini kullanabilirsiniz. Özellikle pratik olması nedeniyle kullanıcılar tarafından tercih edilen özellikler arasında yer alıyor. Güncellemenin yapılmasının ardından artık özelliğin kullanıma sunumu sağlanacak.