İos12 İle 9 Özellik Birden Geldi

İos 12 yayınlandıktan sonra hangi tür özellikler barındırıyor merak konusu oldu. ios 12 ile daha fazla neler yapabiliyoruz? İşte ayrıntılar..
İos12  İle 9 Özellik Birden Geldi

Kendi Memojinizi Oluşturma

Yeni animojilerle tanışma fırsatı yaratıyor. Rahat yüz algılama özelliği sayesinde  artık dilinizi çıkarabilmektesiniz. Ios 12 de şüpheaiz en çok sevineceğiniz konulardan birisi de kendi memojinizi oluşturuyor olmanız denilebilir. Bunun için izlenmesi gereken adımlar son derece basit olacak. Mesajlar bölümünü hemen açarak  maymun simgeli olan Animojiye dokunmanız yeterli oluyor. Yeni memojileri oluşturmak kullanıcılar için oldukça keyifli bir hale dönüşecek.

Etiket ve Metin Ekleme Özelliği

Ios 12 yeni özelliği ile gelirken, herkesi de heyecanlandırmayı başarıyor. Bunlardan birisi nde etiket ve metin ekleme özelliğine sahip olması denebilir. Eğer ki sizlerde Mesajlar veya FaceTime içerisinde fotoğraf ve video yollayanlardansanız bundan böyle filtre ekleyebileceksiniz. Çok kolay şekilde etiket ve metin ekleme işlemlerini yapabilme şansına sahip olacaksınız. İsterseniz metinlerin üzerine de memoji ve animoji gibi şeylerde ekleyebilirsiniz.

Tekrarlanan Parolar

Ios 12, kullanıcılarına güçlü parola kurma desteği veriyor. Tüm bunların haricinde sık sık kullanmış olduğunuz parolanız varsa onları da çok rahat şekilde görmeye başlıyorsunuz. Ayarlar > Parolalar ve Hesaplar > Web sitesi yoluna giderek tüm bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Uyarıların Temizlenmesi

Uyarıları kilit ekranından kolay yoldan temizlemeniz mümkündür. Bunun için sola sürükleme işlemi yaparak tümünü temizlemeyi seçmeniz yeterli olacaktır.

Resimleri Kolay Paylaşma

Yüksek algılama özelliği ile donatılmış olduğundan dolayı doğal olarak fotoğrafta kimlerin göründüğünü algılayacaktır.

Kolay Fotoğraf Arama

Fotoğraf uygulamasının işlevine bakıldığında normalden kat ve kat daha iyi olduğu görülüyor. Arama işlemi Ios 12 de daha sabitli çalışma gösteriyor.

Telefon Tiryakiliğinden Kurtulma

Şifreleri, uygulamayı hangi sıklıkla kullandığınızı görebileceğiniz bir bölüm yer alıyor. Aynı zamanda belirli kategori ve uygulama içinde zaman kısıtlayıcıdan yararlanabiliyorsunuz.

Nesneleri Ölçme

Gerçek hayatta var olan nesneleri ölçmenize yardımcı olunuyor.

Rahatsız Edilmeyin

Her ne kadar Ios 12 den önce bu işlev var olsa da şimdi geliştirilmiş özelliğiyle karşımıza çıkıyor.