İOS 12 İle Telefonlara Gelecek Yeni Özellikler

İOS 12 beta sürümünün test aşaması son hızla devam ederken 2018 yılında İPhone ve İPad’lerde olacak yeni özellikler şekillenmeye başladı.
İOS 12 İle Telefonlara Gelecek Yeni Özellikler

Cep telefonu sektöründe teknoloji savaşları son sürat devam ediyor. Özellikle 2018 yılında hem yeni çıkan cep telefonu modelleri hem de yenilikler sayesinde oldukça bereketli bir yıl olacağa benzemektedir. İOS 12 güncellemesi ile hayatımıza birbirinden yararlı ve eğlenceli tam 14 yeni özellik katılacak. İOS 12 ile İPhone ve İPad kullanıcıları bambaşka deneyimler yaşayabileceklerdir.

İOS 12 yenilikleri ise şu şekilde sıralanmaktadır. FaceTime uygulamasında artık kullanıcılar 32 kişiye varan grup konuşmalarına katılma hakkına sahip olmaktadır. İOS 12 ile birlikte artık otomatik güncelleştirmeler aktif hala gelebilecektir. Bu sayede Wifi bağlı olduğunda gelen güncellemeler otomatik bir şekilde yüklenecektir. Siri uygulaması da bu güncelleme ile birlikte oldukça etkili hale gelmektedir. Artık eklenen kısa yol özelliği ile birlikte mesaj göndermekten müzik dinlemeye kadar pek çok komutu kişisel yardımcınıza ekleyerek kullanma şansınız olacaktır.

İOS 12 İLE GELEN YENİLİKLER HERKESİ ŞOKE ETTİ

Ayarlar kısmında yer alan batarya sekmesinde hangi uygulamaların ve hangi özelliklerin bataryayı daha çok tükettiğine dair ayrıntılı veriler görülebilecektir. İOS 12 ile birlikte gelen Screen Time ile cep telefonunuzla her an ne yaptığınızı ayrıntılı bir şekilde görme şansına sahip olacaksınız. Telefon içerisindeki çeşitli uygulamalara zaman sınırı getirilerek o zamanı açtığında kilitlenmesi sağlanmaktadır. iOS 12 ile birlikte Memoji özelliği telefonlara eklenmiş olacaktır. Artık tıpatıp kendimize benzeyen avatarlar ve emojiler yaratarak bunları kullanabileceksiniz. İOS 12 ile birlikte artık kısa yol ile direk kamerayı açıp QR kodu taratma özelliği aktif hale getirilebilecektir. İOS 12 ile gelen yenilikler bu şekilde sıralanmaktadır.