Instragram Repost Nasıl Atılır?

Instagram dışında diğer sosyal medyalarda repost yapmak oldukça kolay. Fakat ınstagram da gördüğünüz bir fotoğrafı veya videoyu kişisel hesabınızdan paylaşmak için indirmeniz yada ekran fotoğrafını almanız gerekmektedir.
Instragram Repost Nasıl Atılır?

Twitter veya Facebookta bulunan paylaş butonu Instagram üzerinde bulunmuyor. Repost işlemi sayesinde ınstagramda takip ettiğiniz kişilerin paylaşmış olduğu fotoğraf veya videoyu kolay bir şekilde kişisel hesabınızdan paylaşabiliyorsunuz. Repost ettiğiniz bir paylaşımın alt köşesinde kime ait olduğuyla ilgili bilgiler bulunmaktadır. Bu bilgiler paylaşılan gönderinin size ait olmadığını ve saygı göstermeniz gerektiği anlamına gelmektedir.

INSTAGRAM REPOST NASIL ATILIR? FOR INSTAGRAM REPOST NASIL KULLANILIR?

Instagram da bulunan bir gönderiyi repost etmek için ilk önce App Store veya Google Play Store'dan Repost For Instagram uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Instagram kullanıcıları tarafından sıkça kullanılan uygulamaları indirmek yararınıza olacaktır. Çünkü indirdiğiniz uygulamaya ınstagram kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapıyorsunuz. Repost uygulamalarının içerisinde en güvenli uygulama REPOST FOR INSTAGRAM'dır. Bu uygulamayı indirdikten sonra beğendiğiniz gönderileri repost olarak paylaşabilirsiniz.

Uygulamaları indirdiğiniz marketlerde bunun üzerinde bir çok sistem bulunmaktadır. Temelde uygulanması gereken işlemler her zaman aynıdır hiçbir şekilde farklılık göstermez. Uygulamayı indirip giriş yaptıktan sonra ilk aşama olarak repost yapmak istediğimiz gönderiyi buluyoruz. Repost paylaşacağınız gönderide kime ait olduğu ile ilgili bilgilerin hangi köşede durmasını istediğinizi seçiyorsunuz , hiç görünmemesini de isteyebilirsiniz. İkinci aşamada gönderinin altına ister Orijinal açıklamasını istersenizde kendinize ait açıklamayı yazıp kaydediyorsunuz. Son olarak ınstagrama giriş yapıp gönderiyi paylaşıyorsunuz.

INSTAGRAM HİKAYE NASIL REPOST OLARAK ATILIR?

Gönderileri kişisel hesabınızda paylaşmak yerine hikayede paylaşmakta isteyebilirsiniz. Instagramda gördüğünüz paylaşımları 24 saatliğine paylaşabilirsiniz. Bu işlem için tek gerekli olan gönderiyi paylaşan hesabın herkese açık olmasıdır. Bu işlem için ilk olarak beğen butonun orda bulunan gönder butonuna basıyoruz sonra karşınıza arkadaş listesi çıkacaktır , onun en üstünde bulunan 'HİKAYEYE EKLE' butonuna basıyorsunuz. Gönderiniz hikaye kısmınıza geliyor son olarak istediğiniz yazı veya görsel varsa onları ekleyip paylaşıyorsunuz. Repost işlemini yapmak bu kadar kolay.