İnstagramda Devrim Yaratacak 6 Özellik

İnstagram günümüzde en popüler ve en işlevsel sosyal medya platformu durumundadır. Ve sürekli kendini yenileyen ve geliştiren yapısı ile popülerliğini arttırmaktadır.
İnstagramda Devrim Yaratacak 6 Özellik

Bakıldığında kısa sürede birçok sosyal medya devini geride bırakarak en tepede yer alan İnstagram bu anlamda kendini yenilemeye ve kullanıcılarının ihtiyaçlarına cevap vermeye devam etmektedir.

Yakın zamanda yapılması planlana devrim niteliğindeki yeniliklerle daha kullanışlı ve kullanıcılarının isteklerine daha net bir şekilde cevap verebilen bir sosyal medya platformuna dönüşmeyi planlamaktadır. Bu amaçla 6 yeni yenilik planlanmaktadır. Bu yenilikler ise su şekildedir;

Hikâyelere Emojili Cevaplar

Günümüzde İnstagram’ın en çok kullanılan ve beğenilen özellikleri arasında hikâye özelliği yer almaktadır. Yapılaması planlana özellik sayesinde artık hikâyelere emojili cevaplar verilerek etkileşimin çok daha eğlenceli bir hal alması planlanmaktadır.

Ağır Çekim Video Yayınlama

Günümüzde kaliteli cihazlarda yer alan ağır çekim video oynatma özelliği İnstagramın bu yeni özelliği sayesinde tüm telefonlarda uygulanabilecek. Artık hikâye ve videolar İnstagrama yüklenirken ağır çekim özelliği ile yüklenme imkânına kavuşulmuş olacaktır.

Hikâyeler İçin Arşiv Takvimi

Bu özellik sayesinde hikâyeler için kullanışlık ve takvime benzer bir arşiv özelliği eklenmesi planlanmaktadır. Bu sayede kullanıcılar hangi gün hangi hikâyeyi paylaştıklarını ve o hikâyenin ayrıntılarını çok daha kolay ve kullanışlı bir şekilde görme imkanına sahip olacaklardır.

İstenmeyen Kullanıcıları Sessize Alma

Bu yeni gelecek özellik sayesinde istenmeyen kullanıcıları sessize alma imkânı olacaktır. Böylece o kişilerden gelen bildirimler ekrana yansımayacağı gibi herhangi bir ses de gelmeyecektir. Buda kişilerin rahatsız edilmesini önüne geçecektir.

Facebook Arkadaşlarını Etiketleme

Artık İnstagram paylaşımlarında Facebook arkadaşlarınızı etiketleyebileceksiniz. Ve bu etiketleme arkadaşlarınıza da bildirim yolu ile iletilecektir.

Görüntülü Arama Özelliği

Bu özellik sayesinde İnstagramda bulunan takipçilerinizi internet üzerinden görüntülü arayarak sohbet etme imkânınız bulunacaktır. İnstagramda görüntülü arama özelliği en çok istenen özellikler arasında yer almaktaydı. Bu özellikler sayesinde İnstagram tüm eksikliklerini gidereceğe benzemektedir.