Huawei P20 Satış Rekoru Kırdı

Günümüzde cep telefonu üreticileri arasındaki kıyasıya rekabet artık tüketiciler tarafından oldukça titiz bir değerlendirilmeye alınmış durumdadır.
Huawei P20 Satış Rekoru Kırdı

Huawei firması son günlerce aldığı iyi ve kötü haberler ile birlikte oldukça gündem olmaya başlamıştır. Özellikle İran’a yapılan ambargoyu yasa dışı şekilde delmekle suçlanan şirket bu analda oldukça zor durumda kalmıştır. Ki büyük cezalar alan markaya daha büyük yaptırımlarda yapılacağı yönünde açıklamalar ardı ardına gelmektedir.

Tabi olayın siyasi yönü de bulunmaktadır. Çünkü Huawei son yıllarda gösterdiği başarı ile uygun fiyatlı ve teknolojik ürünlerle başta Avrupa olmak üzere birçok yerde büyük satış rakamlarına ulaşmış durumdadır. Ve bu durum karlılıkları ciddi anlamda etkilenen sektörün devlerini de rahatsız etmiş durumdadır. Şirket bunca sorunlu ve sıkıntılı durumla savaşırken bazı güzel haberlerde almaktadır. Bu haberlerin en sonuncusu ile dünya üzerinde oldukça ilgi gören ve birçok anlamda takdir toplayan Huawei P20 modelinin satış rekoru kırmasıydı.

Google Trend Listelerinde Huawei P20 uygulamaları ilk Sıralarda Yer Alıyor

Telefon bu denli büyük ilgi görmesi ile bir önceki modelin satışlarını şimdiden 3’e katlamış durumdadır. Birçok ülkede en çok indirilen uygulamalar arasında Huawei P20 uygulamaları Google trend listelerinde ilk sıralarda yer almaktadır. Özellikle sunduğu özellikler anlamında rakiplerine göre oldukça fiyat avantajı olan bu model tüm dünyada oldukça ilgi ile karşılanmıştır. Ve An itibari ile en çok satılan modeller arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Ülkemizde vergiler dâhil Huawei P20 satış fiyatı 4999 TL olması planlanan bu model yapılacak ön satış promosyonları ile 4500 TL bandına inebileceği yüksek sesle konuşulmaktadır. Ülkemizde birçok kişinin merakla beklediği P20 markanın bu zor döneminde satış grafiği ile yüzünü oldukça güldürmektedir.