Huawei P Smart Ürün İncelemesi

Orta segmentte yer alan Huawei P Smart modeli hakkında ayrıntılı bilgileri bu haberimizden edinebilirsiniz.
Huawei P Smart Ürün İncelemesi

İnce ve Geniş Ekran

Huawei P Smart 5.6 inçlik bir ekrana sahip olmasının yanı sıra 7.6 mm’lik bir kalınlığa sahiptir. Bu rakamlar itibariyle ince ve büyük bir ekrana sahip olduğunu ifade edebiliriz. Bu özellikler telefona şık bir tasarım katmaktadır. Telefonun ağırlığının da 165 gram olduğunu belirtmek gerekir. Çok hafif olmasa da ağır sayılmayacağını da rahatlıkla söyleyebiliriz.

Huawei P Smart’ın arka kapağının sabit olduğunu ifade etmemiz gerekir. Bu ise telefonun bataryasının değiştirilmesini engellemektedir.

Performans İncelemesi

Huawei P Smart akıllı telefon modeli ile günlük işlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Ancak yüksek kalitedeki oyunları oynamakta zorluk yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla orta segmentte yer alan bir telefon olduğunu yinelemek gerekir. Günlük kullanım esnasında herhangi bir sorun yaşanmadığını da belirtmek gerekir. Bu modelin sahip olduğu performans modu ile yüksek kalitedeki oyunları da daha iyi bir şekilde oynama imkanını elde edebileceğinizi de ifade edelim.

Batarya konusuna da değinmeden olmayacaktır. Bu cihazda 3000 mAh batarya bulunmaktadır. Bu batarya 1 günlük kullanım için yeterli kapasiteye sahiptir. Ancak 2.günü çıkarması biraz zor görünmektedir.

Çift Arka Kamera

Son trendlere Huaewi P Smart’ın da uyduğunu ifade edebiliriz. Bu kapsamda 13 ve 2 MP çözünürlüğe sahip 2 arka kameranın olduğunu belirtmeliyiz. Böylelikle çok daha kaliteli fotoğraflar çekebilmek mümkün olmaktadır. selfie kamerası ise 8 MP çözünürlüğe sahiptir.

Selfie kamerasının odaklanma özelliklerinin iyi olması sayesinde net fotoğraflar çekilebilmektedir. Arka kamerada ise düşük ışık durumlarında dahi iyi bir fotoğraf çekilmesi mümkündür. Hareketli durumlarda ise kaliteli bir fotoğraf çekmenin zorlaştığı gözlemlenmektedir.