Huawei hayranlarını heyecanlandırdı! O model 4 farklı rengiyle görüntülendi

Çinli teknoloji devi Huawei, hayranlarını heyecanlandıran görüntüleri paylaştı. O telefonun 4 farklı rengi şimdiden göz kamaştırıyor!
Huawei hayranlarını heyecanlandırdı! O model 4 farklı rengiyle görüntülendi

Akıllı telefonların her geçen gün bir üst modeli çıkarken teknoloji şirketlerinin hızına yetişilmiyor. Piyasasının sürekli canlı olduğu sektöre bir yeni model de Çinli şirket Huawei’den geliyor. Huawei, yeni telefonunun tanıtımını yapmaya hazırlanırken o modelin 4 farklı rengi ve özellikleri sızdırıldı! İşte detaylar…

WEİBO’DA SIZDIRILDI

Çin’in Google’ı olarak kabul edilen Weibo’da sızdırılan görüntüler heyecanlandırmaya devam ediyor. 26 Aralık’ta gerçekleşecek lansman öncesi sızdırılan görüntüler şimdiden görüntülenme rekoru kırdı. Huawei Nova 12, sadece arka kısmının görüneceği şekilde, bir kullanıcı tarafından Weibo’da sızdırıldı.

Telefonun arka kısmında ‘Nova’ kabartması ile piyasaya sunulmaya hazırlanan telefonun özellikleri ise şöyle: Kirin 9000s yonga seti, 1,5K çözünürlükte kavisli OLED ekran, Optik görüntü sabitleme özellikli 50 megapiksel ana kamera, Ultra geniş açılı lens ve 2x optik yakınlaştırma destekli telefoto kamera, 60 MP selfie kamera.

telefon.jpeg

UYGUN FİYATLI TELEFONLAR LİSTESİNE GİRİŞ YAPIYOR

Weiboda sızdırılan listeye göre, Nova 12 3299 yuandan (465 dolar) satışa sunulacak. Nova 12 Pro ise 4499 yuan (635 dolar), Nova 12 Ultra 5499 yuandan (775 dolar) piyasaya sürülecek. Telefonun lansmanı resmi olarak 26 Aralık Salı günü gerçekleşecek. Şimdiden yeni Huawei telefonlara ise ilgi yoğun.