Hem akıllı hem çok ucuz olsun diyenler Casper Via F30 4 GB/128 GB Cep Telefonu 2.000 TL indirimle BİM'e geliyor

Akıllı cep telefonu almak isteyen kişilere fiyat performans canavarı Casper Via F30 4 GB/128 GB Cep Telefonu ucuz fiyatla BİM'e geldi.
Hem akıllı hem çok ucuz olsun diyenler Casper Via F30 4 GB/128 GB Cep Telefonu 2.000 TL indirimle BİM'e geliyor

Hem akıllı hem çok ucuz olsun diyenler Casper Via F30 4 GB/128 GB Cep Telefonu 2.000 TL indirimle BİM'e geliyor - Yükselen cep telefonu fiyatları vatandaşı zorlamaya devam ederken ucuz cep telefonu almak isteyen kişilerin aradıkları fırsat BİM'e geldi. 

BİM aktüel ürünler 22 Mayıs 2023 tarihinde satışa sunulacak olan indirimli fırsat ürünleri ilan edilirken bunların arasında en dikkat çekenlerden biri de Casper Via F30 4 GB/128 GB Cep Telefonu oldu. İşte satış fiyatı ve merak edilen teknik özellikleri 

CASPER VİA F30 4 GB/128 GB CEP TELEFONU BİM SATIŞ FİYATI NE KADAR KAÇ TL?

Casper "Binlerce anı, en sevilen oyunlar ve uygulamalar rahatça depolanabilsin diye Casper VIA F30’u geliştirdik. 4GB RAM ile hızlı kullanım yapılırken, 128GB ROM ile geniş bir depolama alanına sahip olunur" diyerek yeni modelini satışa sundu. 

Casper VIA F30 satış fiyatı firmanın resmi internet sitesi üzerinde 5 bin 999 TL olarak yer alıyor. 

BİM tarafından satışa sunulan cihaz için ise belirlenen satış fiyatı 3 bin 999 TL olarak açıklandı. Casper tarafından yapılan açıklamada "Cep telefonu ihtiyacı olanlar için yepyeni özelliklerle donatılan Casper VIA F30 en iyi seçenek olarak öne çıkıyor. VIA F30’un üstün kamera kalitesi ile anları ölümsüzleştirebilir, güçlü işlemcisiyle online oyunların heyecanını yaşayabilirsin.

CASPER VİA F30 KAMERA ÖZELLİKLERİ! ÖN VE ARKA KAMERASI KAÇ MP?

Casper VIA F30 ile Sınırları Zorlayın Casper’ın akıllı telefonlarındaki üstün kamera performansının arttırıldığı Casper VIA F30’da kullanıcılar üstün netlikte fotoğraf ve videolar çekebiliyor. Yaratıcılığını yansıtmak isteyenlerin tercih edebileceği yeni modelde üstün donanımlar ile cep telefonunda performans kullanıcıları etkiliyor. 50 MP ana kameraya eşlik eden 2 MP + 2 MP sensörler,  akıllı kamera özellikleriyle istenen karelerin kolay bir şekilde yakalanmasını sağlıyor.

4GB RAM ile telefonda donma ve takılma yaşamadan tüm işlemlerinizi yapabilirken 128 GB depolama alanı ile alan sınırı olmadan tüm verilerinizi saklayabilirsiniz.  6.5 inç büyük ekranı ile daha fazla alana hakim olabileceğiniz Casper VIA F30’da 20:9 ekran gövde oranı ile ince çerçeveler premium hissini fazlasıyla sunuyor. Tüm bu donanımlara güç veren 5000 mAh batarya ise kesintisiz gün boyunca telefonun kullanılmasını sağlıyor. Mavi, beyaz ve gri renkleriyle satışa sunulan yeni modeli, Casper online sayfasından hemen satın alabilirsiniz.  Üstelik Android 12 işletim sisteminin desteklendiği F30 ile yepyeni bir Android deneyimi de sizleri bekliyor" diyerek teknik özellikleri ilan edildi.