Halkbank çöktü mü mobil şube neden girilmiyor internet bankacılığı 15 Ağustos servis bağlantısı hatası nasıl çözülür?

Halk Bankası internet bankacılığı çöktü. Servis bağlantısı hatası pek çok kullanıcıda sorun yaşanmasına neden oldu.
Halkbank çöktü mü mobil şube neden girilmiyor internet bankacılığı 15 Ağustos servis bağlantısı hatası nasıl çözülür?

Halkbank çöktü mü mobil şube neden girilmiyor internet bankacılığı 15 Ağustos servis bağlantısı hatası nasıl çözülür? - Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Halkbank mobil şube uygulamasını kullanmak isteyen müşterileri giriş sorunları yaşamaya başladı.

Ayın 15'i olması nedeni ile pek çok kişinin maaş, kira, fatura gibi ödemelerini yapmaları için sisteme giriş yapmaları nedeni ile sorunlar yaşandığı belirtilirken Halkbank hesabı olan pek çok kişi "Servis bağlantısında bir hata oluştu, sorun sistem ayarlarından ve diğer internet araçlarından kaynaklanıyor olabilir" hata iletisi almaya başladı.

HALKBANK ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR MOBİL UYGULAMA NİYE ÇALIŞMIYOR?

Halk Bankası mobil uygulamasına giriş yaşan kişiler "Servis bağlantısında bir hata oluştu, sorun sistem ayarlarından ve diğer internet araçlarından kaynaklanıyor olabilir" hata iletisi almaya başladı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda vatandaşlar hata iletisi aldıklarını belirterek çözüm bulunmasını istediklerini dile getirmeye başladılar.

halkbank-uygulama.jpg

HALKBANK MOBİL ŞUBE NE ZAMAN DÜZELECEK, SERVİS BAĞLANTISI İNTERNET HATASI NASIL ÇÖZÜLÜR?

Halk Bankası müşteri hizmetleri tarafından yapılan açıklamada söz konusu arızanın pek çok kişinin aynı anda sisteme giriş yapması nedeniyle yaşanan yoğunluktan kaynaklandığı ifade edildi. Yaşanan sorunun çözümü için Halkbank teknik ekiplerinin çalıştığı ifade edilirken vatandaşların kendi internet ayarları ile oynamamaları ve değişiklik yapmamaları istendi.

borsa.jpg

HALKBANK BORSA HİSSE SENEDİ ALIM SATIM VİOP İŞLEMLERİ NEDEN YAPILMIYOR?

Yaşanan yoğunluk nedeni ile Halkbank borsa hisse senedi alım satım işlemlerinde de sorunlar yaşandığı ifade ediliyor.