Haftanın En İyi iOS Uygulamaları

Apple cihaz kullanıcısı iseniz son dönemde App Store’un en çok sevilen eğlenceli ve kullanışlı uygulamalarını inceleyerek siz de beğendiklerinize sahip olabilirsiniz.
Haftanın En İyi iOS Uygulamaları

En İyi Uygulamalar

Gün geçmiyor ki App Store’a yeni bir uygulama eklenmesin. Kullanıcıların pek çok farklı ihtiyacına hitap eden bu uygulamalar sayesinde akıllı telefonlar artık çok daha eğlenceli ve kullanışlı hale geliyor. İlgi alanınıza göre sizin için en iyi uygulamaları indirebilirsiniz.

Fotoğraflarla ya da video yapmakla ilgileniyor olabilirsiniz. Bir oyun tutkunu olabilir ya da kendinizi geliştirecek uygulamalar arıyor olabilirsiniz. İşte tüm bu uygulamalar App Store’da mevcut. Sizin için don dönemin en iyi App Store uygulamaları içinden bir liste hazırladık.

Cappuccino

Bu uygulama ile kendi gazetenizi oluşturabilirsiniz. Favori haber kaynaklarınızı kaydedebilir ve haber içerikleri için kişisel seçimler yapabilirsiniz. Üstelik istediğiniz zaman kendi özel gazetenize bakma imkanınız mevcut. Böylece sizin ilgi alanınıza giren gelişmeleri kolaylıkla ve eksiksiz olarak takip edebilirsiniz.

Videoblast

Videoblast uygulaması ile videolarınızı çok daha güzel hale getirebilirsiniz. Videoya gösterişli girişler hazırlayabilirsiniz. Şablonlar ve metinler ile kendi özel tasarımlarınızı oluşturabilirsiniz. Dilerseniz de ücretli olarak efekt ya da yeni şablonlar satın alabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde videolarınız çok daha profesyonel olacak.

Photo Studio – AR

Fotoğraf tutkunları için oldukça güzel bir uygulama. Artırılmış gerçeklik fotoğraf stüdyosu ile istediğiniz pozu vermeniz ve fotoğrafı ayarlamanız mümkün. Sanal modelleri istediğiniz gibi yerleştireceğiniz, ışığın geliş açısını ayarlayabileceğiniz bir fotoğraf çekimi kusursuz olacaktır.

Unsplash

Fotoğraflarınızı her yerde, her şeyde ücretsiz olarak kullanmak istiyorsanız Unsplash tam da size göre bir uygulama. Üzerinde hiçbir filigran bulunmayan uygulama ile fotoğrafları dilediğiniz gibi kullanmanız mümkün olacaktır.