Google Play Store'da yeni dönem için düğmeye bastı!

Dünyanın en büyük arama motorları arasında yer alan Google kendisini geliştirmeye devam ederken Play Store için yeni güncelleme duyuruldu.
Google Play Store'da yeni dönem için düğmeye bastı!

Yapılan güncellemeler ile kendisini geliştirmeye devam eden Google pek çok uygulamaya ev sahipliği yapan Play Store için getireceği yeniliği duyurdu. Play Store'de satılan uygulamalardan satın almak isteyen kişiler için yeni bir düzenleme geliyor.

Yeni güncellemenin hayata geçirilmesinin ardından Play Store'dan alım yapmak isteyen kişiler alacakları hizmetin ücretini bir başkasından talep edebilecekler. Henüz test aşamasında olan özellik bazı cihazlarda kullanılmaya başlandı. Ödeme sayfasında "Bu öğenin parasını başkasından ödemesini iste" seçeneği görüntülenecek.

PLAY STORE ÖDEME SEÇENEKLERİ İÇİN BAŞKASINDAN İSTE BUTONU GELİYOR!

Android Authority tarafından paylaşılan yeni bir özellik test aşamasında görücüye çıkıyor. Söz konusu özellikl uygulamaya girdiği anda bundan sonra Play Store üzerinden bir uygulama satın almak isteyen kişiler bu uygulamanın ücretini aile üyeleri, arkadaşlar gibi başka kişilerden talep edebilecekler.

Hiindistan'da ki kullanıcılar tarafından kullanılan yeni özellikten yararlanmak isteyen kişilerin ödeme isteyecekleri kişinin e-posta adresini bilmeleri durumunda ödemeyi bu kişiden isteyebilecek. Ödeme yapan kişiler uygulamanın detayları hakkında da görüntüleme yapabilecek. Yani neye ücret ödediğini bilecek. Özellik kademeli olarak tüm dünya geneline güncellemeler ile yaygınlaştırılacak.