Google arama sonuçlarına yorum özelliği geliyor!

Sürekli kendisini geliştirmeye devam eden Google arama sonuçlarına yeni notlar özelliği ile yorum yapılma imkanı getirmeye hazırlanıyor.
Google arama sonuçlarına yorum özelliği geliyor!

Google arama sonuçlarına yorum özelliği geliyor! Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan ve arama motorları arasında ilk sırada yer alan Google kendisini geliştirmeye devam ediyor.

Sürekli olarak devreye alınan yeni güncellemeler ile gelişen Google bu seferde arama sonuçları için yeni bir özelliğini devreye sokmaya hazırlanıyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Google arama sonuçlarını daha aktif bir hale getirecek notlar bölümünü denemeye aldı.

GOOGLE ARAMA SONUÇLARI NOTLAR İLE YORUMA AÇIK HALE GELECEK!

Kişinin tercihi ile aktif hale getireceği özelliğin ilk etapta mobil cihazlarda hizmete sunulması bekleniyor. Kişi bu özelliği aktif hale getirmesi durumunda yaptığı arama sonuçlarına göre çıkan sitelere yorum yapabilecek.

Hikaye benzeri bir formatta işlemesi beklenen yorumlar ile notların kalıcı olup olmayacağı ise şu anda netlik kazanmış durumda değil. Örneğin arama yapan kişi karşısına çıkan yemek tarifi aramasındaki siteye yorumda bulunabilecek, kalitesi hakkında notlar paylaşacak. Böylelikle diğer kişiler bu notlara göre siteye isterse girecek, isterse girmeyecek. Yine bu notları isteyen kişiler beğenebilecek. Notların nerede görüneceği konusunda da netlik bulunmazken Google tarafından henüz bu konuda çalışmaların başladığı ifade ediliyor.